Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

arkadaşlar indir.com botu 25 ytl satlıktır

serknan_111

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar indir.com da ne varsa çeker bot sayfa sayfa çeker
almak isteyen cvp yazsın
5 kişiye satlıktır
örnek site
www.inndir.com

serknan_111

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bot çok güzel ucuza veriyom çünkü sizin faydalanmanızı istiyom

karakacan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
bi bot yazdırıyosunuz (ki bu konunun neden kilitlendiğine dikkat çekmek istiyorum) bi satıyosunuz..
bu nasıl oluyo anlamadım vallahi.

tarafımdan [email protected]a özel olarak yazılan bir inndir.com bot var
ve bu botun başka kişilere satışı da yasak. umarım o bot bu resimdeki bot değildir.

soru 1: serknan_111 sen kimsin?
kral.bahadir denen şahsiyetsen neden msn.den gönderdiğim mesajlara cevap vermiyorsun?
o kişi sen değilsen nerden tanıyorsun, kendisine nasıl ulaşabilirim?

soru 2: serknan_111, hangi inndir.com botunu satıyorsun? demosunu görmek istiyorum.

soru 3: kral55 ([email protected]), kaç gün oldu halen daha benden satın aldığın botun parasını ödemedin.
üstelik 2 bot satmışsın.. para da kazanıyosun ama ödeme yapmıyorsun.. el insaf..

soru 4
: kral55, banlandın mı? serknan_111 yeni kullanıcı hesabın mı? yoksa arkadaşın mı?
serknan_111'in henüz forumda 18 mesajı var, ve yarısı da bu konuda bulunuyor da..
(özel mesaj yoluyla iletişim kurduğumdan dolayı benim de 4 mesajım var o ayrı..)

konunun kilitlenmeden yada silinmeden bi açığa kavuşması dileğiyle demoyu görenlerin, moderatörlerin, yada satın alanların ilgilenmelerini özellikle rica ediyorum..

bol ve hayırlı satışlar, iyi çalışmalar..

saygılarımla..

karakacan.

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bot alan kişilerden biriyim yogun olduguğum için botu aldığım zaman denemedim. Ama bot çalışmıyor lisans geçersiz diyor.
Karakacan büyük ihtimal kral55 le serknan_111 aynı kişi. Msn'e gelince botun çalışmama olayını nasıl açıklıycak çok merak ediyorum. Ayrıca senin botunu satmasıda ayrı bir terbiyesizlik...

karakacan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eklediğim resimde işaretlediğim alanlar satın aldığınız botta var mı?

FRO

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar inanmayın böyle şeylere ücretsizleri çevirim yapıyorlar editliyorlar satmaya çalışıyorlar görmüyormusunuz satıcı ne kadar hevesli birine satmaya nasıl post kasıyor lütfen yani inanmayın.
Saygılarımla