canparlak' Alıntı:
gönderirler .. bilmeyenler konuşmasın bana da aynı şey oldu ve yollandı ondan %0 falan diyen arkadaşları anlamıyorum neye dayanarak söylüyorlar
Şimdi dostum bu benım ıcın cok onemlı tam anlaşılmamış olabılır .
-Şimdi benım Kasım 22'de Ödeme İşleme alındı.Ancak Pin Kodunu gırmedıgım ıcın aynı gün İptal edildi.Daha sonra iptal edıldıgınden 5 gun sonra filan pin kodunu girdim.ANcak şu an banlıyım.Bu çek gelirmi. ?
-Birde 2.ci bir hesabım var oda banlı.Onunda durumu Şöyle BILIYOSUNUZ GOOGLE KASIM AYINDA BI COK ÖDEMEYI IPTAL ETTI.yaşadıgı problemle ılgılı.Hanı maılde attı herkese.İşte bununla ılgılı.Benım 2.ci hesabımda ASLINDA BEN PİN KODUNU 22 KASIMDAN ÖNCE GIRMIŞTIM.VE 22 KASIMDA ÖDEME İŞLEME ALINMIŞTI.ANCAK GOOGLENIN bu genel sorunu yuzunden ödeme iptal olmuştu.daha sonrasındada malum banlanmıştım.
Şimdi ben bu 2 çekimde DHL ıle yollansın'ı seçmiştim.
Diyelımkı yollanıcak.Ben 22 Kasımda yollanıp yollanmadıgını anlayabılırmıyım.Yanı dhl.com.tr den nasıl bunu ogrenecegım.yada 22 kasımda ödeme işleme alınırsa 23 kasımdamı sıteden gorebılıyoruz bırde kanşımento numarası nedir.dhl yı arayıp ad ve soyadımızı verırsek bızım cekımızın olup olmadıgını soylerlermı..
Kolay gelsin.