İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar sitelerimi nasıl turkticaretten kurtarabilirim? Bıktım onlardan:(

Kalpyeri.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2005
Mesajlar
127
Reaction score
0
Ben sitelerimi turkticaretten almıştım ve ordan kurtulmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olun bana lütfen. BIktım ordan bıktımmmmmmmmmm :mad:
 

mexut

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ağustos 2004
Mesajlar
987
Reaction score
0
Konum
cape town
domainini baska bir firmaya transfer etmen gerek www.directi.com u onerebilirim.. www.directi.com a girerek kayıt ol transfer işlemi yap ama turkticarette domainlerin "lock" kilitli poziyondadır.. turkticaret.net e mail at ve kaldırmalarını soyle.. ama ilgilenmeyeceklerdir.. defalarca telefon acıp kafalarına kakman gerekecek :)
 

Kalpyeri.com

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2005
Mesajlar
127
Reaction score
0
İlgilenmezlerse nasıl yapacaz peki. Ya adamlar ns açmak için bile para istiyolar. Teknik destek yok birşey yok bıtım onlardan. Nasıl bir firma bu ya dinleri imanları para.
 
V

varyemez

Misafir
Turkticarette ücretsiz nslerini değiştirebilirsin bunu kullanıcı kontrol panelinden yapabilirsin...
 

trextra

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Mart 2005
Mesajlar
5,290
Reaction score
0
Konum
Kadıköy
ben tüm hostlarımı kaçırıyorum oradan. cozuttular ya aylık 2 GB bw veriyolar. 125 milyon para istediler. Açtım küfür ettim telefonda. Evet NS leri değiştir ve bir an önce transfer et.
 
S

samedmz44

Misafir
bi kere ünlü olmuşlar ya bunlar biz ne verirsek yerler bu webmasterler diyorlar... kendilerini akıllı sanıtyoarlar yarın birgün hiç müşterileri kalmayınca akılları başlarına gelecek diyecem ama her yeni başlayan webmaster sitemynetten kurtulur kurtulmaz soluğu türkticarette alıyor.. ve onlarda bunu biliyorlar ona göre davranıyorlar ;)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst