Arkadaşlar şimdi düşündüm de bu limit dolduktan sonra paranızı alamamak çok kötü,Şimdi hibrahim her nekadar pek ilgilenmiyor gibi gözüksende sanırım bu firmadan ödeme alamamak gerçekten seni biraz hüzünlendirecektir.Bu arada arkadaşlşar sorması ayıp,biz bu forumda hep aynı kişileriz,genelde hepimizde aynı işle uğraşıyoruz,merak ettimde yaş ortalamanız kaç,yani aramızda askerliğini yapmış veya üniversitede okuyan ,hatta 30 yaşın üzerinde olanınız varmı,cidden merak ettim,Ben bu işi sadece hobi olarak yapıyorum,Örn;hesabıma para yattığı zaman çok mutlu oluyorum,işim gereği günlük 10-12 saat internetteyim,boş vakitlerimde takılıyorum,aylık ek ne kazanırsak,bir soru daha bu işe internete para verip uğraşanlar varmı,yani evden vs.dial-up la bağlanıp,aylık sabit ücret ödemeden,internete para veripte bu işten para kazanmak biraz zor.Eskiden dialup bağlanırdım,kazandığımın neredeyse tamamı tlf parasına gidiyordu,şimdi adsl var aylık sabit ücret,sınırsız internet,eğer gerçekten bu işle uğraşanlarınız varsa ve gerçektende iyi miktarlarda kazanacağını veya kazanbileceğini zannediyorsa bence adsl işine girsin,aylık 60 küsur ödersin,tabii hızına bağlı günde 24 saat internete gir.50 nin üzerinde siteye üyeyim,hepsine sırayla bakmaya başlıyorum,hepsinden günlü kazancım 4-5$ ancak,sitelerdeki para kazandıran herşeyi okurum,önce emailler sonra ptc ler sonra searc sonra auto surf tam suyunu sıktığım zaman bırakırım,eğer limitinizi doldurmayı isityorsanız,hepsini yapın.Örn:Linkread'den ödemeyi alalı 2 gün oldu 118.8$ aldım,üye olalı 3 ay oldu olmadı her email için 4 cent veriyorlar.ben sadece gelen emaillerle yetinseydin,hesabıma göre şu anda 56.8$ kazanmış olacaktım.ama ptc ve search bölümü ve 2 alt üyeyle çok kısa zamanda doldurdum,Şimdiş arkadaşlar kızavaksınız ,belki diyeceksinizi senden bize ne,vallahi bende bilmiyorum,şu anda saat gecenin 2 sine geliyor,canım sıkıldı ,gevezelik için öylesine yazıyorum,Neyse başınızı ağıttım herhalde çoça selaaaaaaaaaaaammlar