İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlar şuna bi el atın da bitsin ya:)

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bugün bir tık daha benden,ama arkadaşım benden sana tavsiye bu arama motorlarının no-minimum olanı ve auto payout olanları var,onlara üye olursan daha iyi olur gibime geliyor,tabii bu arama motorlarında arama yaparken ve yaptırırken kelime çok önemli ,örneğin ben searcbeach'de arama yapıyorum,herhangi bir kelime yazdığımda arattım 0,0002$ verdi,ama hosting,domain,gibi kelimeleri arattığımda 0.030$ verdi,kelime çok önemli,bu arada bu şirketleri nerede bulurum dersen sana ipucu,yahoo'da veya herhangi bir yabancı arama motorunda "AUTO PAYOUT SEARCH" arattır ve çıkan linklerdeki bilgilere bak,dikkat edeceklerin,International Members are Welcome ve auto payout ve no-minumum olanlar,bugün e-gold hesabıma baktım daha önce 6 şirkete üye olmuşum ortalama 25-30 cent herbirinden kazanmışım,haftada 1-2 kere internete girip hepsinden 1 arama yaptırrsan aylık 3-5$ kazanırsın,bence çek beklemekten daha iyidir,tabii bu benim görüşüm,sana hayırlı kazançlar,,,,,afiyet olsun

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar hepinize teşekkürler ancak mesela bugun hala 1 tıklama görünüyor... neyse az kaldı ... bu arada krake tavsiyen için saol ancak ben bu updated.comla ilgilenmiyordum ama 45$ olmuş 5 $ daha olsun bakalım yollıcaklarmı diye bekliyorum..

P

Parae

Misafir
Birini saymazsa diye 2 arama yaptım ... Yalnız Hibrahim ,

Sen hep aynı kelimeyle arama yaptırdıgın için Admin hile oldugunu düşünüp hesabını durdurabilir ama sen zaten 45$yım ödeyeceklermi diye kullandıgını belirtmişsin ;) ..

Bol ŞAnslar ,

FeyzaBlog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
clicked

Benden de 3 arama.

Already an Updated! Webmaster. Umarım kısa sürer.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu gidişle bir 45$ daha kazacaksın, eğer kazandırabilirsek ne mutlu bize!

Haydi 5 tık ve arama da benden...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hibrahim bi el atın yazdım,el atmayan kalmadı benden bugün bir arama daha ,limitin dolmadımı hala kaç gün oldu,selamlar....

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re:

O kadar çok tıkladık ki, adam köşe oldu,turnayı gözünden vurdu.
Şimdi paraları Antalya'da yiyiyor herhalde :)

H

hibrahim

Misafir
ah bi bakabilsem site bakımdaymış ne kadar olduğuna bakamıyorum:) ama olmuştur mutlaka...hepinize teşekkürler...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
slm hibrahim şu anda aktif durumdasın bunu görebiliyorum,yeni forumun bu özelliği güzel,hadi gene iyisin turnayı gözğnden vurdun 1 tık daha benden,etti 5,bu searchbeach'i bide istesn limit yok ,ne kazanırsan egolda aktarıyorsun,şu ana kadar 57 arama yaptım1,87$ kazanmışımşimdi istedim bakalım ne olacak,bu arada sormak istediğim bir şey var bu trafficcommandoda şu anda surf yapıyorum bir ara 100 puanı geçtim 0,1 $ kazandım,fakat diğer zamanlarda 300-400 puan topladığım halde bunu para olarak göremedim,puanları paraya dönüştürme konusunda bilgisi olan arkadaş varmı,bu arada hibrahim senin siten varmıydı....

H

hibrahim

Misafir
krake site varda boşver...
senin dediğin o kredileri paraya çevirme olayı sanırım surf yaptıktan sonra kaydet seçeneği olması lazım benim bildiğim kadarıyla... tavsiye ettiğin sponsorlarıda en yakın zamanda denicem saol....

H

hibrahim

Misafir
arkadaşlar inanmayacaksınız ama hesapta şu anda 46.50$ var o kadar tıklanmasına rağmen anlamıyorum ben bu updated.com u....

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar trafficcomando,studiotraffic,trafficglobal gibi sitelerde kanun
1-size giriş için 10 veya 20 usd verirler yada hiç vermezler.burda kural günde 100 kredi yap içerde olan paranın % 1 i hesabına eklensin.isterseniz günde 1000 kredi yapın içerideki paranız 10 usd ise 0.1 usd hesabınıza yatar.Min ödeme günüde ortalama 3-5 ay sonra olur.Ama siz upgrade edip hesabınıza 100 usd yaırırsannız bir ayda minimum ödemeyi alabilirsiniz.UZUN LAFIN KISASI YA BU SİTELER BOŞŞŞ.HİT İSTERSENİZ OKEY AMA PARA KAZANAMAZSINIZ :)

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamnin etmiştim zaten,ben internete bağlandığımda bu siteyide açıp surfe başlıyorum,o kendi başına ilerliyor zaten ,para kazanma konusunda bu tür siteleri denemedim,ama xtremehitsin sur özelliği hoşuma gitti,gezdiğim her sayfa için 1 cent 50$ payoutt şimdiden 10$geçtim,çok hoşuma gitti,kredi yok dönüştürme yok,tek dezevantajı parayı çekle yollamaları,yollamazlarsa kaybedeceğim pek bir şey yok

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu iş böyle giderse bu bölümüm sayfa sayısı 10 bulacak,xearn.com sitenizi inceledim,clicksor.com un bannerini yerleştirmişsiniz,dha önce denedinizmi,ben yeni üye oldum,şimdilik 1-2 arama vs.nasıl kazanabiliyormusun,eğer yanlış çevirmediysem yaptığınız her üye için 5$ veriyor+%5 komisyon,eğer hiç üyen yoksa yeni bir üye yapabilirim,bu konuda fikir alışverişinde buluınursak iyi olur,Ya bu arada sen bu yabancı sitelere arama veya click reklamı verebilirmisin,bizim türklerde işyok,eğer böyle bir şey yapabiliyorsan bana mesaj atabilirmisin,şimdi ingilizcem fena değil,bir çok siteyi inceledim,tıklama sponsorlarında sorun yok ama,arama sponsorları için reklam biraz zor,biliyorsun aramanın kabul edilmesi için arattığın kelimeyle ilgili linklerden birini açtırmak zorundasın,türkiyede tamam ama yabancıların o kadar tıklama sitesi arasında aramaya pek ilgi göstereceklerini zannetmiyorum,,,,,,,ha bu arada yeni bir sponsor daha istersen bir dene money4net.com,ptc bölümü var günde 10 cent kazanırsın,sitene bannerini yerleştirerek veya popup açarak para kazanabilirsin her hit ne kadar verdiğini hatırlamıyorum ama sen hesapla 10000 hit 2$ ve 4$paran egold hesabına yatar.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İbrahim,
Bu updated bana son 4-5 aydır ödeme yapmamakta.
Bilmem sadece bana mı ödeme yapmıyor ama her ay 50$ üzerinde kazanmakta ama çek alamamaktayım adamlardan. Siteden tüm reklam boxlarını kaldırdım diyebilirim. Üstelik support departmanına attığım emaillerime de cevap gelmemekte. Bu arada updatedsucks.com adlı bir sitenin varlığından da haberdar edeyim ...

P

Parae

Misafir
krake' Alıntı:
bu iş böyle giderse bu bölümüm sayfa sayısı 10 bulacak,xearn.com sitenizi inceledim,clicksor.com un bannerini yerleştirmişsiniz,dha önce denedinizmi,ben yeni üye oldum,şimdilik 1-2 arama vs.nasıl kazanabiliyormusun,eğer yanlış çevirmediysem yaptığınız her üye için 5$ veriyor+%5 komisyon,eğer hiç üyen yoksa yeni bir üye yapabilirim,bu konuda fikir alışverişinde buluınursak iyi olur,Ya bu arada sen bu yabancı sitelere arama veya click reklamı verebilirmisin,bizim türklerde işyok,eğer böyle bir şey yapabiliyorsan bana mesaj atabilirmisin,şimdi ingilizcem fena değil,bir çok siteyi inceledim,tıklama sponsorlarında sorun yok ama,arama sponsorları için reklam biraz zor,biliyorsun aramanın kabul edilmesi için arattığın kelimeyle ilgili linklerden birini açtırmak zorundasın,türkiyede tamam ama yabancıların o kadar tıklama sitesi arasında aramaya pek ilgi göstereceklerini zannetmiyorum,,,,,,,.

Krake şaka mı yapıyorsun ?
Asıl Yabancılara AD yaptınmı reklam iş görür ..
Zaten WM'ler sitelerindeki bölümleri searcher 'lar falan diye ayırıyor ..

Zaten öyle millet Google gibi senin kullandıgın SearchEngine girip arama yapmıyor , sen onlara reklam yaptın mı onlar arama vs yapıyorlar ama Çok fazla degil , Orta Halli bir sitede kullandıgın reklamdan 40-50 arama alırsın ...

Türkiyede Zaten Böyle reklam verebilcegin bir site yok !!

Ayrıca Click için arama için , reklamlar istersen benle irtibata geçebilirsin ,

H

hibrahim

Misafir
ayhan farkındayım sana ödeme yapmadığının o dediğin siteden de haberim var ama dedim ya 50$ olsun sonra isterse göndermesin...

ayhan' Alıntı:
İbrahim,
Bu updated bana son 4-5 aydır ödeme yapmamakta.
Bilmem sadece bana mı ödeme yapmıyor ama her ay 50$ üzerinde kazanmakta ama çek alamamaktayım adamlardan. Siteden tüm reklam boxlarını kaldırdım diyebilirim. Üstelik support departmanına attığım emaillerime de cevap gelmemekte. Bu arada updatedsucks.com adlı bir sitenin varlığından da haberdar edeyim ...

krake

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar şimdi düşündüm de bu limit dolduktan sonra paranızı alamamak çok kötü,Şimdi hibrahim her nekadar pek ilgilenmiyor gibi gözüksende sanırım bu firmadan ödeme alamamak gerçekten seni biraz hüzünlendirecektir.Bu arada arkadaşlşar sorması ayıp,biz bu forumda hep aynı kişileriz,genelde hepimizde aynı işle uğraşıyoruz,merak ettimde yaş ortalamanız kaç,yani aramızda askerliğini yapmış veya üniversitede okuyan ,hatta 30 yaşın üzerinde olanınız varmı,cidden merak ettim,Ben bu işi sadece hobi olarak yapıyorum,Örn;hesabıma para yattığı zaman çok mutlu oluyorum,işim gereği günlük 10-12 saat internetteyim,boş vakitlerimde takılıyorum,aylık ek ne kazanırsak,bir soru daha bu işe internete para verip uğraşanlar varmı,yani evden vs.dial-up la bağlanıp,aylık sabit ücret ödemeden,internete para veripte bu işten para kazanmak biraz zor.Eskiden dialup bağlanırdım,kazandığımın neredeyse tamamı tlf parasına gidiyordu,şimdi adsl var aylık sabit ücret,sınırsız internet,eğer gerçekten bu işle uğraşanlarınız varsa ve gerçektende iyi miktarlarda kazanacağını veya kazanbileceğini zannediyorsa bence adsl işine girsin,aylık 60 küsur ödersin,tabii hızına bağlı günde 24 saat internete gir.50 nin üzerinde siteye üyeyim,hepsine sırayla bakmaya başlıyorum,hepsinden günlü kazancım 4-5$ ancak,sitelerdeki para kazandıran herşeyi okurum,önce emailler sonra ptc ler sonra searc sonra auto surf tam suyunu sıktığım zaman bırakırım,eğer limitinizi doldurmayı isityorsanız,hepsini yapın.Örn:Linkread'den ödemeyi alalı 2 gün oldu 118.8$ aldım,üye olalı 3 ay oldu olmadı her email için 4 cent veriyorlar.ben sadece gelen emaillerle yetinseydin,hesabıma göre şu anda 56.8$ kazanmış olacaktım.ama ptc ve search bölümü ve 2 alt üyeyle çok kısa zamanda doldurdum,Şimdiş arkadaşlar kızavaksınız ,belki diyeceksinizi senden bize ne,vallahi bende bilmiyorum,şu anda saat gecenin 2 sine geliyor,canım sıkıldı ,gevezelik için öylesine yazıyorum,Neyse başınızı ağıttım herhalde çoça selaaaaaaaaaaaammlar

H

hibrahim

Misafir
krake tanışalım o zaman:) ben üni 1 de marmara üni.de 19 yaş....
diğer konularda sana katılıyorum:) bu arada tıklayanlara gerçekten teşekkür ederim... 50$ dolunca silicem ilk mesajı...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.