İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Yardım lütfen!

diablo_king

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dün bu forumdan bir arkadaş ile link değişimi yaptım ve dün gece sitem googleda sandboxa düşmüş karşılıklı link değişimi yasakmış bilmiyordum ben şimdi ne yapmayalım sizce linki kaldırdım hemen ve inceleme istedim en geç 2 haftaya kdr bitrmş inceleme olayı o incelemeden sonra sitem açılır mı tekrar ve indexlerim silinmemiş sadece info: kısmında görünmüyorum yardım edin lütfen :(

isousluer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
nerden anladınki sandbpxa düştüğünü sadece indexlerinin silinmesinden mi?

diablo_king

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
silinmedi indexlerimde bir kaç kelimede geriledim acaba sandboxa mı düştüm diye düşündüm sonra arkadaş info:site adresini yaz dedi çıkmazsa sandboxa düşmüş olabilirsin dedi önceden çıkıyordu şimdi çıkmıyor

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
link değişimi ile site sandbox a düşmez siteni ver kontrol edelim

diablo_king

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla zormuş ben başvurdum hemen onayladılar bende anlayamadım sürekli güncel ondan herhalde sağol hocam yardım için:)

diablo_king

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eyvallah hocam çok sağol içim rahatladı çok telaş yaptım çünkü bu kondua çok emek harcadım bu siteye sürekli güncel böyle basit bir link değişiminden sandboxa girmesi beni çok üzerdi çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.