İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlar Yeni Bir Kazanç Sistemi Bulduk..

maths

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
440
Reaction score
0


Öncelikle Daha Gelişmiş detaylar için:
Skype_Icon_1.png

hesap: mhmtkahraman
Skype ile iletişimde olup gelişmeleri günlük takip edebilir ve sorduğunuz her soruya cevap bulabileceksiniz arkadaşlar.
Tek çatı altında toplanmalıyız Türkiye olarak.
Grubumuzda ingilizce ve rusça dillerinden çeviri yapan arkadaşlar sayesinde tüm gelişmelerden anlık haberdar olacağız.


Aklınıza asla network sistemindeki satış yapma olayı gelmesin. Bunda satış yapmak yok..






İnternetten para kazan ,gelirini arttır. Satış yapmadan,kimseyi davet etmeden bile İnternetten para kazan.
Katılım tamamen ücretsizdir. Günde sadece 1 reklam göndererek 60 günde 150 dolarlık bonus paket kazanırsınız.Bu bonus paket yine sadece 1 reklam tıklayarak 6 ay boyunca size haftada 10 dolar kazandırır.
Reklam tıklayarak,ücretsiz katılım hakkı verip 1,2 centten fazla ödeyen bir site daha önce görmedim. Argent Global Network internetten para kazanmanın kolay yolunu sunuyor.Bunun yanında eğer daha fazla kazanmak isterseniz ücretli paketlerden birisini alarak haftalık gelirinizi 1600 dolara kadar çıkarmanız mümkün. Detaylar aşağıda açıklanmıştır.
Katılmak İçin Tıklayınız





Birşeyler satmak yada birilerini davet edip onları üye yapmak zorunda olmadan sadece Argent Global Network sitesinin belirlemiş olduğu sitelerde sitenin reklamını yaparak internetten para kazanmak mümkün. Sitenin sizler için sunduğu alternatifler aşağıda sıralanmıştır.



Ücretsiz üyelik
: Eğer ücretsiz üye olursanız,hergün sadece sitenin belirlemiş olduğu reklam sitelerinden herhangi birisinde sitenin reklamını yaparsınız ve açılan linki kopyalayıp tekrar siteye kaydedersiniz.Bu size günlük 2.5 dolarlık bonus kazandırır. Ancak kazandığınız bu 2.5 dolarlık bonusu hemen kullanamazsınız yada cekemezsiniz çünkü bu para bonus olarak hesabınıza işlenir.60 günün sonunda 150 dolarlık bonusunuz birikir ve bir paket satın alma hakkını kazanırsınız. Bu 150 dolarlık paket ile günlük reklam zorunluluğunu yerine getirerek haftada 10 dolar kazanırsınız. Kazandığınız bonus paket altı aylıktır.


Basic paket:
Eğer ücretsiz üyelikten gelen kazancı beğenmez ve daha çok kazanmak isterseniz 150 dolar ödersiniz ve basic paket satın alırsınız.Haftalık kazancınız 10 dolar olur,sözleşmeniz 1 yıllıktır. Üyelik seviyenize göre daha çok paket alabilirsiniz.Daha çok kazanmak isterseniz aşağıdaki daha büyük paketlerden birisini alırsınız ve haftalık kazancınız dahada artar.


Basic Plus:
Ödemeniz gereken miktar 300 dolar,sözleşme süresi 1 yıl , haftalık kazancınız 20 dolar.


Premium
Ödemeniz gereken miktar 600 dolar,sözleşme süresi yine 1 yıl, haftalık kazancınız 40 dolar.


Vip
Ödemeniz gereken miktar 1200 dolar,sözleşme süresi yine 1 yıl, haftalık kazancınız 80 dolar.


Vip Plus
Ödemeniz gereken miktar 2400 dolar,sözleşme süresi yine 1 yıl, haftalık kazancınız 160 dolar.






Günlük reklam kaydı çok önemli. Çünkü eğer 1 gün reklam tıklamazsanız haftalık kazancınızın %20 sini ,2 gün reklam tıklamazsanız haftalık kazancınızın %40 ını ,3 gün reklam tıklamazsanız haftalık kazancınızın tamamını kaybedersiniz.
Aldığınız paket sayısına göre tıklamanız gereken reklam sayısı aşağıda listelenmiştir.




Bunun yanında sitenin aylık aidatı var. Bu aidatıda farklı seviyelerde seçebiliyorsunuz.
1. seçenek Aylık 10 dolar silver ( 5 Paket satın alabilirsiniz. Aylık 10 Pv kazanırsınız)
2. seçenek aylık 50 dolar gold ( 20 Paket satın alabilirsiniz. Aylık 50 Pv kazanırsınız.)
3. seçenek aylık 100 dolar diamond ( 100 Paket satın alabilirsiniz. Aylık 100 Pv kazanırsınız.)


Seçtiğiniz aylık aidat paketiniz sizin satın alabileceğiniz paket sayısını ve paketler dışında davet ettiğiniz ve adınıza kaydolan insanlardan edindiğiniz kazancınızı ve onun aylık kazancından edineceğiniz kazancınızı etkiliyor.Yinede birilerini davet etmek zorunda değilsiniz. Sadece davet ederseniz daha fazla kazanma şansına sahipsiniz.Davet ettiğiniz kişilerden kazanacağınız extraları sıralayalım.


Size katılan her üyeden onlar aktif kaldıkları sürece aylık $2 ile $20 dolar arasında para kazanırsınız.


Sizin davet ettiğiniz kişilerin davet ettiklerinden aylık 3.5 dolara kadar para kazanırsınız. Kimin davet ettiğinin bir önemi yoktur. Basit bir örnek verecek olursak eğer katıldığınız ilk hafta davet ettiğiniz iki kişi diamond paket aldı.Onların davet ettiği iki kişide diamond paket aldı ve bu her hafta tekrarlamak kaydıyla 15 hafta tekrar etti. Biraz uç ve zor bir örnek biliyorum ama şayet böyle bir durum gerçekleşirse 15. haftada alacağınız para 100.000 dolardır.


Davet ettiğiniz kişilerin aldığı paketin %10'u kadar direk bonus alırsınız.


Sizin davet ettiğiniz üye şayet birisini davet eder ve davet ettiği kişi bir paket alırsa onun satın aldığı paketin %5 ini direk komisyon olarak alırsınız.


Eğer bir site oluşturur ve Argent Global Network Banner larını yayınlarsanız ve sizin siteniz aracılığıyla müşteri Argent Global Network ten reklam satın alırsa bu durumda da müşterinin ödediği miktarın %30 unu siz alırsınız.


Argent Global Network mağazasında satılan ürünlerden birisinin satışını gerçekleştirmeniz durumunda değişen miktarlarda ödeme alırsınız.


Matrix tablosunda seçtiğiniz aidat seviyesine göre alacağınız komisyonları daha ayrıntılı görebilirsiniz.










Personel volume sizin aylık aidatınızdan ve davet ettiğiniz kişi sayısından aldığınız puandır. Personel volume seviyeniz ve davet ettiğiniz kişilerin sayısına göre sizin altınızda kümelenen (davet ettiğiniz kişilerin davet ettikleri.... ) kişilerden kazanacağınız miktar ve derinlik yukardaki gibi değişmektedir.


Peki bu kadar büyük çaplı ödemeleri nasıl karşılayacaklar yada bu adamlar nerden para kazanıyor ?
Ürün satışlarındaki kar oranı %85lere kadar varmaktadır. Mağazada satılan ürünlerin çoğu depolama,nakliye gerektirmez.
Aylık ödediğiniz aidatlardan ve satın aldığınız paketler için yaptığınız ödemelerden.Birde sanırım para çekerken yada yatırırken yapılan kesintilerden.


Sitenin hit sayısı artacağı için reklam gelirleride hit oranıyla orantılı bir şekilde büyür. Alexa ( Google kadar güvenilir bir site diye biliyorum.) verilerine göre sitenin dünya genelindeki sıralaması şuanda 3.499. Bugün Facebook ta bir sayfa açsanız ve 100 kişinin beğenmesini isteseniz facebook bunun için sizden 10 dolar istiyor.Deneyebilirsiniz.
http://www.alexa.com/siteinfo/argentglobalnetwork.com#keywords
Demek istediğim internette hit olmak ve reklam gelirlerini katlamak şirketin 1. hedefi. 2. hedefide ürün satışlarını arttırmak. Telexfree sitesinden biliyorum. Onlarda bu şekilde başladılar. 10-20 dolarlık ürünü 50 dolardan satışa sundular ama gelir ortaklarına 1375 dolarlık paket karşılığında haftalık 1 yıl boyunca 100 dolar ödediler ve halada ödüyorlar. Ancak istedikleri hit sayısına ulaştıktan sonra bu paketin satışını durdurdular ve yeni sattıkları paketlerde daha fazla ürün satışını zorunlu hale getirdiler. Eski üyelerin anlaşmalarınıda olduğu gibi sürdürdüler. Yani ilk 1-2 yıl katılanlar kaymağını götürdü işin. O yüzden acele etmenizi ve bu işin kaymağını yiyenlerden olmanızı öneririm. Günde sadece 5 dk reklam tıkla ve para kazan.


DÜNYADA KULLANAN ÜLKELER VE SAYISI






refsiz link:argentglobalmarketing.com

 

zafer_can

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Kasım 2013
Mesajlar
122
Reaction score
0
verifikasyon hakkında bilgi verir misiniz? videoda kimlik arka ön fotokopileri ve banka kartı fotokopilerinin gönderilmesi isteniyor. Açıkçası bundan dolayı biraz tereddüte düştüm..
 

nrdm11

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2014
Mesajlar
20
Reaction score
0
Flexcom dolandırıcılarının yabancı versiyonları bunlar :D 60 gün sonunda ücretli paketlerden satı almadan ödeme yapmazlar, ücretli paket satın alsanızda ödediğiniz miktarı kazanmanız zor. Arkadaş kazandıysa göstersin kanıtını ama sanmam. :D
 

Dr1980

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2013
Mesajlar
399
Reaction score
0
Bu siteden ödeme alan veya kazanç sağlayan oldu mu?
Yabancı forumları sormuyorum, Türklerden alan oldu mu?
 

KeremSekerci

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Mart 2014
Mesajlar
2
Reaction score
0
Saadet zinciri gibi bence uğraşmaya değmez bunu yapıcağına 2 site 1 youtube hesabı aç kazan
 

nochi

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Ekim 2010
Mesajlar
308
Reaction score
0
Justbeenpaid sisteminin aynısını kopyalamışlar sahibi Frederick mann 100.000.000 dolar dan fazla parayı toplayıp kaçtı şirketi devretti gösterdi kimseye ödeme yapmadı. Bu tür sistemler çok fazla uzun ömürlü olmuyor amacım konuyu baltalamak değil sadece daha önceden bu sistemin aynısıyla 1 sene çalıştığımdan yaşadığım tecrubeleri yazıyorum bilginize ...
 

erkan_888

0
Yasakli Uye
Katılım
1 Ocak 2014
Mesajlar
42
Reaction score
0
İnternetten para kazanırken hayal kırıklığına uğramamak için sağlma PTC siteleriyle çalışmak lazım işte size kendini kanıtlamış yıllara meydan okuyan en güvenilir para kazandıran siteleri ve kendime ait ödeme kanıtlarını görmek için herkesi blog sayfama beklerim>>>> http://garantikazancptc.blogspot.com.tr/
 

vatanda

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Mart 2011
Mesajlar
82
Reaction score
0
flexcom u yapan kisiyi iyi tanıyorum. Basta cok uyardık ama halk saolsun hemen kandı. Soyleyeyim o kisinin 2 dublex evi mersedes comrassor arabası ve 1 yatı oldu. Yeni bir sistem kurdu ordan vuruyor simdide.
 

maths

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
440
Reaction score
0
arkadaşlar skype adresimi ekleyerek gruba dahil olabilir sorularınıza cevap alabilirsiniz.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst