Senin yaşın kaç, 13 falan sanırım. Seni muhattap almıyorum bundan sonra karşıma.Caesar' Alıntı:ilk insanlarda mağarada yaşıyordu değerli kardeşim...
Neyse, çok da tın ya.Hakaret var, onlar ederken iyi, ben karşılık verince, kendimi savuunca Maşşallah bir anda
Katkı Puanı: -1
Yanlışın var, ben ağzından salyalar saça saça bana saldıranlara sadece cevaplarını veriyorum. Buraya sadece Programcılar bakıyor ve yazıyor, ben zaten yazdım onun cevabını, kimsenin işine gelmedi tabi pahalı demek. Bu arada saldırırım ama benim dayanamadğım bna haksız yere hakaret edildiği ve damarıma basıldığı içindir. Sen kendi kod içinde "Yuh, ..." yazarken lafı yeyim oturacağımı mı sandım. Benim alnım ak, yüzüm pak kardeş. Bu laflara gelemem. Ben zaten diyeceğimi dedim, daha da artık seninle muhattap olmam. Bana da artık laf atmayın, bu başlığa cevap yazmaktan bıktım. Ama atanı da cevapsız bırakmamx-treme' Alıntı:yazık sana,
ağzından salyalar saça saça sağa sola laf atıyorsun..
Maşallah yetişemediğin mesaj'da yok.
Ama yanında kimsecikler yok,
acep bir apartmanda bir kişi tüm komşularla kavgalıysa sence tüm komuşlarımı suçlu yoksa o kişi mi?
Anlayabilene tabi..
Seal' Alıntı:SEN SANIRIM GERİZEKALISIN. ÇÜNKÜ 50 KERE DEMİŞİM PROGRAMCI DEĞİLİM DİYE. ULAN BURASI DA MAL GİBİ İNSANLARLA DOLMUŞ YAW, NERDE ESKİ İYİNET. KAFASI ALMIYO BUNLARIN.
BEN SANA SENİN 750 YTL 'E VERDİĞİNDEN DAHA ÇOK ÖZELLİKTE FREE BİR ARKADAŞLIK SCRİPTİ VERİRİM DİYORUM, O YÜZDEN BANA FİYATLAR FAZLA GELDİ DİYORUM KAFAN BASMIYO GALİBA.
AMA ŞUNU DA SÖYLEYİM O YUKARIDA BAHSEDİLEN 2000 $'I DA HAKEDECEK SCRİPLER VARDIR, O AYRI KONU. AMA BUNU GERÇEKTEN BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN PROGRAMCILARA VERİRİM BEN ANCA, ONLARI BU SÖZLERİMDEN TENZİH EDERİM.
SEN BENİ BIRAK DA, O BAHSETTİĞİN SCRİPTİ SEN Mİ YAZIYOSUN BAKALIM, YOKSA KİMDEN ALIP DA SATIYOSUN SEN BANA ÖNCE ONU ISPATLA. NERDEN BİLEYİM SENİN O SCRİPTİ 300$'A ALIP DA BURADA 2000$ FİYAT BİÇMEDİĞİN.
BENİM ALNIM AK YÜZÜM PAK KARDEŞ, SEN KENDİNE BAK, İFTİRA ATMA MİLLETE KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR DİYE. !!!