İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadaşlık site php scripti nasil elde ederim?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Face-pic.com cok buyuk bir arkadaslık sitesi.. Dolayısıyla sanıyorum özel bir script. Nerden bulabilirim sorusuna gelince bulabilecegini zannetmiyorum..
Meqan.com'unkide benim cok hosuma gidiyor..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eywallah teşkler beyler bu ozel scriptlerin yazıcısını bulsak ondan bir kopyasini alabiliriz belki olamazm i ?

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Çok zor. Cunku bu scripti yaptıran kisi muhtemelen satıcı ile anlasmıstır "bu scripti baskasına satmayacaksın" diye..

T

The_Best

Misafir
arkadaşlar asp ile yapılmış free olarak dağıtılan bir asp scripti var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kullanimi rahat ve kolay hoşuma gitmişti arkadaşlar ortama bir scrip yazdırsak kaça mal olur bize bilgisi olan varmı php felan ?

T

The_Best

Misafir
hotscript adresinde arakdaşlık scripti var ama onlar ücretli free bulamadım.

T

The_Best

Misafir
Arkadaşlar bende araştırdım ama bulamadım kendim yazmaya karar verdim.

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
yoktur' Alıntı:
ben sana yazarım aynısını ama aynısını
fiyat 300$
Aynısını yazabileceksen bana'da yaz. Ancak dikkatini çekerim face-pic.com basit gorunusludur.Fakat cok kullanıslı ve cok sistematik birsey..
Aynısını yazabilirim diyorsan (300$) a bende alayım birtane..

T

The_Best

Misafir
silenceofdarkness yazması kolay değil iyi bir asp bilgisine sahip olunması gerekir ben kullanımı basit olacak görünümü güzel bir şekilde arkadaşlık scripti yazacağım eğer bulsaydım yazmayacaktım ama bulamadım, on onbeşgünde bitiririm.

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
300 dolar gibi fiyatlar vericekseniz ben yazayim php ile bir arkadaslik scripti ne olucak, madem musteri olurum diyorsunuz

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
80630.com ve yonja.com gibi biraz daha gelişmiş.
zaten biz yazdık bununları sadece biraz ekleme yapılcak

power

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paraya kıyamayanlar wz'e yönelsin ne kadar etik ayrı ama i motifiye yapıp sağlam bişey cıkarda bilirsiniz.Ki ben öyle düşünüyorum...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5