İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arkadaşlık Sitesine Sanal Pos

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlık sitesine sanal pos alabilen var mı?

- akbank
- finansbank
bankalarına e-posta ile sordum, bu tarz sitelere verilmiyor diye bilgi geldi.
garanti bankasına başvuru yaptık ( firma olarak )
Şubeden " verilir. problem olmaz " dendi. tüm evrakları teslim ettik.4-5 gün oldu. sonucu bekliyoruz .
bugün aklıma düştü, eticaret.garanti.com.tr'ye e-posta attım. bir sorayım dedim.
arkadaşlık sitelerine sanal pos vermiyoruz dediler e-posta ile..
cevap olarak "Ama şubeden olumlu cevap aldık ve resmi başvuru yaptık" dedğimde ise, hayır red ediliyor diye cevap geldi.

ilginç birşey:)

ne önerirsiniz?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
yehju com TEB kullanıyor diye biliyorum kendisi yardımcı olabilir, ayrıca garanti bankasına bende başvurmuştum site inceleniyor 15 gün geri dönüş süresi var, ayrıca bazı şeylerde şubenin rolü çok önemlidir şube ile iyi alışverişiniz var ise neden olmasın, şuan çalışmıyorum işi geçen hafta bıraktım ama geçen hafta kendi çalıştığım firma adına başvursaydım bu arkadaşlık sitesi vs olayı için seve seve verirlerdi aylık 1 milyon ytl lik banka işlem hacmi olan firmaya vermiyceklerde kime vercekler, pörtföy çok önemli ;)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şube ile iyi ilişkilerimiz var bizimde. şube zaten problem olmaz dedi ama eticaret departmanı " kesin red ediliyor " dedi. aklım karıştı.
o yüzden sorayım dedim kullanan varmı diye

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Organize işler bunlar :) Belli olmuyor pek ama tarzınız düzgünse pek sorun çıkacağını sanmıyorum bir çok kişide post mevcut sizede verirler büyük ihtimal..

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaş sitesi için başvurduk kabul edilmedi.

işin sırrını pm atıyorum =)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Her hangi bir şahıs firman var ise ve belirli bir gelir düzeyine sahipseniz. Vergi beyan göstermişsen sanal pos alman kolaylaşır.

Arkadaş sitesi için sanal pos hizmeti. Bankaya gittiginde bu şekilde istersen olumlu yanıt alman biraz zor olur çünkü sanal pos e-ticaret için kurulmuş bir yapıdır ve e-ticaret başvurusu için sitenin kurulup hazır bir şekilde çalışıyor olması gerekmektedir.

Nasıl yapabilirsin ?
Bu soruya cevabım şöyle olabilir. Başka yolu varsa deniyebilirsin zira benim görüşüm ; Şahıs veya Kurumsal tabanlı şirketinle başvuru yaparak. (formaliteden bir e-ticaret sitesi kurup o siteye alıyorum gibi bir görünüm ver) daha sonra arkadaşlık sitenden bir alt yapı oluşturarak e-ticaretin kurulu olduğu hosttan işlemleri yapmaya devam et. Karttan çekilen ücreti "Hizmet Bedeli", "Üyelik Hizmet Bedeli" olarak tanımlayabilirsin.

Kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.