İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

arkadassitesi.com

anilefe

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Eylül 2003
Mesajlar
26
Reaction score
0
Değerli arkadaşlar, www.arkadassitesi.com sitesi bana ait. Bu site ile ilgili değişiklikler yapmayı düşünüyorum ancak ortağa ihtiyacım var. host konusnda sıkıntım yok ortaklık tekliflerinizi bekliyorum. lütfen ciddi olanlar iletişime geçsin.
 

ResSam

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ekim 2007
Mesajlar
177
Reaction score
0
Konum
sivaS
Ortaklıkla alakalı değil ama yinede birşeyler yazıyım,
Usta sitende adsense kullanıyorsun yalnız benden sana bir tavsiye. Google reklamlarına dikkat ettinmi ¿ ben çıkan reklamlarının listesini veriyorum.

buyuklericin.net
istanbul.net
sevgiland.com
izmirpartner.com
sevgiylekal.com
chatmeydani.com
askmasali.com

bunlar 2-3 defa siteyi yenilediğimde çıkan reklamlar, bunların adsense olarak sana bir getirisi olmıyacagı gibi siten arkadaşlık sitesi bu reklamlarda arkadaşlık reklamları yani üye kaybına v.s gibi nedenlere sebep olacak reklamlar (üztelik bir çoğu tık başı 0.01) Bunları engelersen senin faydana olur. ii çalışmalar. (o yazdığım liste harici bir çok site daha var onlarıda tesbit edersen adsense işlerin oyluna girer)
 

osahin

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ekim 2006
Mesajlar
4,978
Reaction score
34
Konum
kalbinizden :p
Gönderdiğin spam geldi banada o kadar yazı yazmak yerine sitene birşeyler katmayı deneseydin başarılı olurdun. Sen hiç spamla meşhur olmuş site gördünmü?
 

anilefe

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Eylül 2003
Mesajlar
26
Reaction score
0
ben kimseye spam göndermedim

gelen spam mesajı buraya yazabilirmisin ben kimseye spam göndermedim. gelen maillleri iyi oku çünkü o spam maillerden banada çok geliyor. bir şeyi okumadan hemen yazma
 

anilefe

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Eylül 2003
Mesajlar
26
Reaction score
0
önce okumayı öğren

osahin yaşın kaç bilmiyorum önce okumayı öğren. Ondan sonra sağa sola mesaj yaz. Senin seviyene inmeyeceğim. Önce konu başlığını oku anlamadıysan bir kez daha oku bir kez daha oku bazı insanlar ilk okumada her şeyi anlayamazlar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst