İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Armut'un biri, ayrılıyor aranızdan...

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
3 Şubat 2008
Mesajlar
482
Reaction score
3
Konum
Rüyalardayım
Öncelikle selamlar. :)

Birçok alternatif olmasına rağmen, yinede en olgun adamların ve en seviyeli insanların burada olmasından dolayı; benim tercihimde iyinet olmuştur her zaman. Ve olacaktır da. Ama bu güzel ortama tam 1.5 yıl veda...

Askerlik.. Sonu meçhul bir firar gibi geliyor bana. Çok uzun bir süre ve şimdiden çekinmeye başladım. Bitmeyecek gibi geliyor o günler. Ama bir yandan da diyorum, giden herkes nasıl bitirdi geldi? O yüzden biraz sabır, herşeyi çözecektir.

Samimi olduğum sadece 3-5 tane arkadaşım var burada. Onlarda fazla takılmıyor. Bu konuyu kime açtım bilmiyorum. Ama belki de sadece birkaç tane "Allah'a emanet ol"'a ihtiyacım vardır. Bu yüzden açmış olabilirim.

Hakkım geçmişse helal hoş olsun, sizde hakkınızı helal edin. Kalbini kırdığım, üzdüğüm, sinirlendirdiğim kimseler olmuşsa yürekten özür dilerim, sizler de hakkınızı helal edin. Gelebilirsem 1.5 yıl sonra geleceğim. O arada internete girmeyeceğim, bazı manevi nedenlerden dolayı. En azından girsem bile login olmam. Ziyaretçi olarak okurum.

Hepiniz Allah'a emanet olun. Unutmayın, bu yazıyı okuyorsanız; sizde o olgun ve seviyeli ender insanlardansınız. Çizginizi hiçbir zaman bozmayın. İnsanın çevresi neyse, kendisi de o olur. ;)

Haydi bana müsade... Elveda...
 

AcidShock

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2008
Mesajlar
83
Reaction score
1
Konum
ßøSñîâ
bir yandan yazmış olduklarını anlmaya çalışıyorum bir yandan siz ve sizin gibi güzel insanların daha olgun daha otoriter kimliklerini buldukları asker ocagı dedimiz ugruna nice kanlar nice agıtlar yakıldığı, askerliktir en azından 79/1 gibi tertip gitmiş olsaydın belkide söylemiş olduklarına katılabilirdim fakat şuan askerlik gerçek anlamda ciflik gibi yeni dostluklar yeni arkadaşlar yeni yerler yeni insanlar bunların hepsini tabi askerlik bitince daha iyi anlıyacagını temenni ediyorum fazlada uzatmak istemiyorum cenabı allah yolunu açık etsin kazasız belasız ailene sevdiklerine kavuşman dileklerimle.
 

MoD

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Nisan 2005
Mesajlar
1,722
Reaction score
2
Konum
Bursa
Hayatinin geri kalaninda zevkle anlatacagin anilara ev sahipligi yapacak olan mekana gidiyorsun. Koca omur geciyor, askerlik kisa bir sure. Sadece o kiyafetin icinde insan saydikca uzun geliyor. Cok ozleyeceksin "bitmeyecek gunler" diye tanimladigin gunleri. Doya doya yasa. Sevsende gececek gunlerin, nefret etsen de. Sevmeye bak:)

Allaha emanet ol.
 

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2006
Mesajlar
1,414
Reaction score
15
Konum
İstanbul
Baya duygulanmışsın anladığım kadarıyla. Allah'a emanet ol, ama bir daha 2. kez yapmak istesende yapamazsın. O yüzden bu 1,5 yılı bir armağan gibi kabul edip güzel zamanlar geçirmeye bakmalısın. Zor mu? Elbet zordur, ama hayatta kolay olan bir şey var mı?
 

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
Ne kadar gariptir ki ;

Askere gitmeden önce askerlik bitmez gelir insana, askere gidince askerlik boyunca hep askerlik düştü düşecek muhabbeti döner , askerlik bittikten sonra yaşadığın anıları anlat anlat bitmez.

Paşa paşa 18 ay yaptık geldik üzerindende 10 sene geçti, geçmeyen nedir 15 ay mı :)

Hayırlı teskereler, bu kadar abartılı olmak yerine biraz serin kanlı ol askerlikte çok işine yarıyacaktır.
 

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Mayıs 2008
Mesajlar
2,020
Reaction score
16
Konum
Ankara
Allaha emanet ol kardeşim,hayırlı teskereler.varsa hakkımız helal olsun.askerlik kutsaldır inşaallah en güzel şekilde günlerini geçirirsin.
 

Lisans

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ağustos 2007
Mesajlar
957
Reaction score
3
sizinde sülüsler bozulacak anlaşılan, ilk günlerim aklıma geldiki konumda görebilirsin. Bitecek işte ama burada insana en çok dokunan ciğeri beş para etmeyen insanlar kral olabiliyor. şafağı fazla düşünme diyecem ama senin yerine biri sayar mutlaka. Askerliğin verdiği tek şey SABIR
 

ibryas

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ekim 2006
Mesajlar
247
Reaction score
1
Konum
Türkiye
Vay be böyle tertip mi olur ya 89' a bilmem kaç :D Ben bayağı yaşlanmışım yahu.
Askerliği meçhul bir firar görme Meçhuldür belki ama Vatanın her karışı bizim memleketimiz evimizdir yani bir yere firar olduğun yok sadece yer değiştiriyorsun :)
İyi teskereler Allah Kavuştursun
 

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Katılım
25 Mart 2008
Mesajlar
424
Reaction score
1
Yeri gelmişken bende mi veda etsem acaba :)) Yok ama henüz 3 ayım var. Hiçbir yararını görmediğim canım memleketim :) Beni 1 Tertip olarak (3 ay sonra) askere gönderiyor.. 90/1 gidiyorum.. Gitmeden bir gün önce veda etmeyi planlıyordum ama, sanırım simdiden çok heyecanlıyım :)

Bu arada, hayırlı teskereler..
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Hayırlı teskereler...

Bir yere sığıntı gibi gidersen, orada sığıntı gibi yaşarsın!
Bir yere paşa paşa gidersen, orada paşalar gibi yaşarsın!
 

wesc

1
İyinet Üyesi
Katılım
1 Haziran 2008
Mesajlar
2,223
Reaction score
12
"Meçhul bir firar" ifadesi biraz değişik olmuş... :)

Hayırlı teskereler...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst