İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Arte XSeo | Gelişmiş Seo Yazılımı

www.googlekontur.com

0
Yasakli Uye
Katılım
23 Aralık 2010
Mesajlar
96
Reaction score
1
xseo2.png


Türkiyenin en gelişmiş seo yazılımı için son 5 gün 15.02.2011 günü gösterime çıkacak.

- Sistem Nasıl İşler ?

* Kullanıcı istediği servisi seçer.

* (Örn) Dizinlere kayıt sistemine giriş yapar , eklemek istediği dizinleri seçer ve ekle butonuna basar.

* Sistemimiz işleminizi , işlem merkezimize iletir , işleminiz müşteri temsilcilerimiz Tarafından kontrol edilir, mevcut hatalar var ise düzenlemeler yapılır.

* Müşteri temsilcilerimiz tarafından hata denetimi ve düzenlemesi yapılan işlem talimatı müşteri temsilci onayı alır ve işleminiz tamamlanmak üzere teknik ekibimize yönlendirilir.

* Teknik ekibimize ulaşan işlemleriniz bizzat uzman ekip tarafından %100 hataları ayıklanmış şekilde real olarak gerçekleştirir.

* (Teknik ekibimizin tamamı seo uzmanı ve coder’lardan oluşmaktadır)

* İşlemleriniz bizzat real olarak ekibimiz tarafından tamamlandıktan sonra işlemle ilgili detaylı bir rapor ile mail ile bilgilendirme yapılmaktadır.

- İşlem Süre Nasıl İşler ?

* Sistemimiz ile işlem talimatında bulunduktan sonra işlemlerinizin veri merkezimize iletilmesi , müşteri temsilcisi kontrolunden geçmesi ve onaylanması , teknik ekip düzenlemesi ve işlem tamamlanma süresi ortalama 1 saattir ( maks 2 saat ) .

* İşlem talimatı verdiğiniz anda işleminizin veri merkezimize ulaşması ve müşteri temsilcisi onayı alması ortalama 10 dakika’dır.

* İşlemleriniz %100 real olarak uzman ekip tarafından tamamlanmaktadır.

- Sistemi Kullanmak İçin Yazılımı Veya Bilgisayarımı Açık Bırakmam Gerekirmi ?

* Dünya’da ilk kez sunulan sistemimiz ile benzerlerinde olduğu gibi sitelere eklenme yada diğer işlemlerde bilgisayarınızı saatlerce hatta günlerce açık bırakma derdiniz olmamaktadır.

* Yapmış olduğunuz işlem talimatı veri merkezimize ulaşarı ve uzman kişilerce bizzat gerçekleştirilir üstelik işlemleriniz yapılırken sizin bilgisayarınızı yada yazılımımızı açık bırakmanıza gerek yoktur çünkü uzman ekibimiz tüm işlemlerinizi size özel ayrılan sunucular aracılığı ile tamamlamaktadır.

* Kısaca’sı siz benzer programların saatlerce hatta günlerce süren işlemlerini 1-2 dakika içerisinde tamamlayabileceksiniz. Ve bu esnada sizi hiçbir şekilde meşgul etmez ve gereksiz işlemler ile uğraştırmaz.



- Servisler Nasıl Çalışır İşlevleri Nelerdir ?

* Siz kullanmak istediğiniz servisi seçer ve işlem talimatı verirsiniz tüm işlemleri bizzat biz gerçekleştiririz siz ise sadece arkanıza yaslanıp arama motorlarında yükselişinizi izlersiniz.

• Arama Motorlarına Kayıt
• Google , yahoo , bing , yandex gibi dünyanın en büyük arama motorları başta olmak üzere dünyanın en seçkin 1.500 arama motoruna birkaç dakika içerisinde kayıt olarak bu sitelerden backlink çıkışı sağlayabilir ve web sitenizin değerini arttırabilirsiniz . ayrıca bu arama motorlarında bulunabilirliğinizi sağlar ve bu sitelerden arama yapan ziyaretçilerinize çok daha kolay ulaşabilirsiniz.
• Forum Poster
• Türkiyenin en seçkin forumlarında siteniz ile ilgili yazıları & ürünleri yayınlayabilir ve hergün binlerce kişi tarafından ziyaret edilen forumlarda reklamınızı çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz . ayrıca link submit özelliği ile sitenizin link’ini bu forumlarda yayınlayabilir böylece yükse değere sahip olan forumlardan sitenize backlink sağlayabilirsiniz. Sitelerinizin eklendiği forumlar sizin kategorinize hizmet veren veya rakip sitelerinizin tanıtım yaptığı ve backlink aldığı forumlar hedeflenerek yapılmaktadır.( tarafımızca tespit edilir )
• Blog Poster
• Servisimiz ile sitenizin hizmet verdiği aynı kategoride olan blog sitelerine tanıtım yazısı ve link eklemesi gerçekleştirebilir bu kendi kategorinizdeki bu blog sayfalarından backlink sağlayabilir pagerank değerinizi etkileyebilir ve google sıralamanızın yükselmesini sağlayabilirsiniz. ( eklemeler kategorinizde hizmet veren ve pagerank değerine sahip siteler seçilerek yapılmaktadır )
• Domain Takip
• Türkiyede ilk kez sunulan sistemimiz ile istediğiniz domain’i artık sizden başka kimse alamayacak nasılmı ?
Sistemimize eklediğiniz domain servisimize kayıt olur ve domain’in bitiş tarihini hatta bitiş saatini size bildirir. Bu sadece düşecek olan yani süresi dolan domaini ilk sizin almanıza olanak tanır ( site sahibi süreyi uzatmaz ise ) domain düştüğü anda sizin bilginiz olur ve sahibi olma ihtimalinizi inanılmaz derecede yükseltir hatta isterseniz domain’iniz teknik ekibimiz tarafından takip edilir ve domain düştüğü anda firmamızca satın alımı yapılarak size transfer edilir ( ekstra ücretli ) .
• Proxy Hit
• Dünyanın farklı ülkelerinden sitenize yüzlerce farklı ip adresini ile giriş sağlayabilir ve alexa değerlerinizi çok ciddi oranda değiştirebilirsiniz ( sayaçlarda girişler görünmez) bir sürelik bir kullanımdan sonra alexa değerlerinizin ciddi oranda değiştiğini gözlemyeceksiniz.
• Organik Hit
• Web sitenize google arama motorundan arama yapılarak ve istediğiniz kelimeye tıklanarak giriş yapılmasını istermisiniz ?
• Sosyal İmleme
• Dünyanın en seçkin sosyal ağ / bookmark / video / article sitelerine site link’inizin eklenmesini sağlayabilir ve sitenizi tüm dünyaya tanıtırken aynı zamanda backlink sayınızı arttırabilirsiniz.
• Dizin Kayıt
• Web sitenizi yüzlerce dizin – toplist – hitlist sitelerine eklemek istermisiniz ? üstelik eklemesi yapılan dizinlerin tümü rakip sitelerinizin ekleme yaptığı dizinler ise
Bizzat tarafımızca eklemesi yapılan dizinler pagerank değeri veya rakip sitelerin ekleme yaptığı dizinlere göre değerlendirilir ve eklemesi gerçekleştirilir sitenize ne kadar miktarda eklenmesi gerektiği uzman ekibimizce kontrol edilir ve sitenizi olası sandbox gibi durumlardan korumak için olabilecek en uygun sayıda tutulur ve rakiplerinizin ekleme yaptığı dizinler hedeflenir.
• Rss Ekleme
• Rss okuyucu sitelere rss’lerinizi çok kolay bir şekilde ekletebilirsiniz.
• Hit Kazan
• Binlerce aktif üyeden oluşan hit sistemleri ile sitenize %100 gerçek kişiler tarafından hit sağlayabilirsiniz.
• Sitenize Bot Çağırma
• Sitenize bot çağırarak yani ping atarak arama motorun botlarının sitenize gelmesini ve sitenizdeki değişimlerden kısa sürede haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
• Adwords Kupon Dağıtıcı
• Google tarafından dağıtılmış ve ilk reklam denemenizi ücretsiz olarak yapmanızı sağlayacak olan reklam kupon kodlarınızı ücretsiz olarak temiz edebileceğiniz servisimiz.
• Facebook Kupon Dağıtıcı
• Facebook tarafından dağıtılmış ve ücretsiz olarak kupon bakiyesi kadar reklam yapmanızı sağlayacak olan kupon kodlarını temin edebileceğiniz servisimiz.
• Sitemap Oluşturma & Sitemap Pingleme
• Web sitenizde mevcut olan tüm sayfaları hatta tüm resimleri bile site haritası oluşturarak google ve diğer arama motorlarına bildirebilir ve bulunabilirliğini arttırabilirsiniz.
• Google Anahtar Kelime Yükseltici
• Dünyada ilk kez sunulan sistemimiz ile mevcut olarak google arama motorunda çıkan (5 sayfa içinde ) anahtar kelimenizde yükselme garantisi sunan tek sistemdir.
Sistemimiz ile yükselmek istediğiniz kelime bildirimi yaparak işlem talimatı vermeniz yeterlidir teknik ekibimiz gelişmiş uygulamalar ile sitenizin anahtar kelimede yükselmesini sağlamaktadır.


- Yazılım Update Etme !
• Yazılımımız update etmek yani yeni servislerden ve güncellemelerden yararlanmak için tek yapmanız gereken program içerisindeki update butonuna tıklamak karşınıza Windows güvenlik uyarısı çıkacaktır ( vista ve win 7 kullananlarda ) buna evet izin veriyorum seçin masa üstünüzün sağ alt köşesinde ( saatin orada ) popup şeklinde bir update paneli çıkacaktır. Bu panelde şu anda hangi version’u kullandığınız ve en son yayınlanan versio’u görebileceksiniz eğer sizdeki version ile güncel version değişik ise yani yeni version yayınlanmış olarak görünüyor ise sol taraftaki indir butonuna tıklamanız yeterlidir yazılımın son güncel versionunu download ediyorsunuz.

Büyük gün : 15.02.2011

Program içi görüntü ( tanıtım amaçlı )
x.png


Not : download linki iyinet ve resmi sitesinde verilecektir.

Saygılarımızla
Arte Bilişim
 

www.googlekontur.com

0
Yasakli Uye
Katılım
23 Aralık 2010
Mesajlar
96
Reaction score
1
evet ücretli olarak ancak ücret konusunda net bilgi 15.02.2011 tarihinde açıklanacak.

Saygılarımızla
 

EAE

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Şubat 2011
Mesajlar
16
Reaction score
0
Ücret ve yayınlama tarihi

Merhaba,

http://www.artebilisim.com/ sitenizi de takip ediyorum.
burada ve sitenizde program ile ilgli herhangi bir gelişme yok !

Merakla bekliyoruz.

İyi çalışmalar.
 

www.googlekontur.com

0
Yasakli Uye
Katılım
23 Aralık 2010
Mesajlar
96
Reaction score
1
programın çıkış tarihi bazı düzenlemeler nedeni ile bir kaç gün ileri tarihe alınmıştır düzenlemeler tamamlandığında resmi sitemizden ve forum'dan belirtilecektir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst