İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

artık facebook kaptıl....

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Notalıntı bir forumdan buldum kendim yazmadım
artık facebook kapansa nasıl olur facebook açıldıgından beri kimse facebook dan baska bir siteye girmiyor ve bizim sitelerimiz veya baska siteler para kazanamıyor

doğruya doğru

herkes facebook, youtube,vb sitelere giriyor
biz neden yapamıyoruz mark zuckerberg gibi biri koskoca adını duyuran bir site yappıs bizim pagerak larımız neden hep az oluyor.

siz dusunur musunuz youtube varken küçük bir siteyi ziyaret edermisiniz hayır neden hep wordpress gibi scriplerle yapıldıgı için

he dusunebilirisniz sen delimisin felan filan o adam yappıs biz yapamayız
peki Türkiyede kaçtane doğru durust video arkadaşlık sitesi bence çatlasa toplasan hepsini 50 tane etmez nedenleri uyelikleri paralı veya akıllı bir projesi yok

adam geciyor foruma konu açıyor su sole script varmı pekı biz neden yazmıyoruz çunku php bilgisi az ınsan var php yi oğretecek dogru duzgun bir site kursak herkes ogrense ama aklınızdan videoları nereye koycaz gecer he buldum facebook yok arkadaş 5-6 tane için facebooka video yuklenmez sizbunu biliyorsunz bunula ilerliyosunuz yanı kaar ci oluyorsunuz

bizde imkansızın ustesınden geliriz diyebilecek yok olmayacakda
herkez karr peşine dusmus ayak da durabilmeyı duşunuyosunuz
reklam reklam diye geciniyorsunuz peki kimin sitesinde addsene yok vb baska reklam sirketleri çalısmıyor kendı reklamını kendı yazmıs oldugu sistemle reklam olmuyor biz gelişmiyoruz geliştiremiyoruz bizimde facebook gibi bir şirketimiz olsaydı 1000 nlerce kişiye iş verseydik onlarda para kazansaydı olmazmıydı iyi boşverin bizden hayır gelmez biz daha çok script peşinde koşarız worrdpress peşide drupal peşinde joomlo peşinde vb....

biz Türküz demi altta coyping yazısını silmeden olmaz eee kodlayabilseydık kendimiz oraya yazardık.

enes5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sonuçta facebookta küçük çaplı bir sosyal paylaşım sitesiydi ilk önce üni için kuruldu yogun talep üzerine sistem tüm okullara açıldı daha sonra ülkeye ve en son olarak dünyaya açıldı ve kazanç olarak inanılmaz rakamlar dönüyor nerden nereye gelişim gösteren bir site eğer sende siten ünlensin istiyorsan hiç yapılmamış birşey yapacaksınki dikkat cekebilesin ama dediklerine katılıyorum sonuna kadar...

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Evet Enes5 Arkadaş Haklı Türkiyede Kimsenin Yapmadığı Veya Dünyada Bir İlgi Çeken Bir İsim Veya İsim Olmasada Çok Akıl Almaz Bir Olay Gerçekleştiğinizi Farkkedersek Ozaman Facebook Bile, Biter

Bütün İş Olan Üstü Akıl Ve Bilgiye Dayanır Ancak Biir Devi Yıkmak İçin Dev Olmak Gibi Bir Bilgi

Örnek Verebilirsem Oda Şudurki, Biz Şimdi 2011 Yılındayız, Atıyorum
2040 Yılındaki Bir Peojeyi Bu Yıla Yerleştiğini Farzedelim İşte Bakın Ozaman Neler Oluuyor
Tabi Bu Bir Örnek

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
php yi bilsem gece gunduz uğraşır yapardım bir proje ne tiwiter nede facebook a benzetirdım kesınlıkle facebook da 1-2 şeyi taktır ediyorum powerd bay yazısı nedelüzümsüz yere bişi yok ve reklamları diğer siteler gibi popup açmıyor zaten ondan geliyorlar

BthnBYRK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
çok doğru demişsin. bende php bilgim olsa gece gündüz uğraşır, yeni projeler oluştururdum.
ama php bilgim çok az. düzgün eğitim veren bir yer olsa, çok iyi çalışırdım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.