İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Artık yüzde yüz eminim

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve Kuvvet Komutanları'nın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e karşı mesafeli duruşunu onaylıyor musunuz?

evet dedim takı takır oyumu saydı =)

Bende hayır dedim, benim oyda gitti.
Ayrıca buraya üye oluyum, yorum eklemek için...

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
mywedding baya bir kişiye evet kullandırdın.Bu siteler taraflı vb. konular açacağına msn adresindeki 1-2 kişiye denetebilirdin.Sen konuyu açınca gereksiz yere sitelerin imajını zedeledin.Benim o veya her hangi bir haber sitesiyle ilişkim yok ama doğru bir davranış olduğuna inanmıyorum.Haber sitelerinin en büyük özelliği tarafsız olmalarıdır.Genç parti ne oy aldı ki? insanlar onu engellemeye çalışsın.Neyse umarım yanlış anlamazsın sadece kendi fikirlerimi söyledim.

konuyu saptırmayın, kişisel tartışmayada dökmeyin, istediğim yere istediğim düşüncemi yazarım, msn deki arkadaşımada sorarım yada sormam, nereye istersem orada konu açarım, haksızsam kabulde ederim...

ayrıca gp ile filan alakası yok, ilk postumada yazdım zaten, okumayanlar baksın.

evet , sadece oylama hakkındaki başıma gelenleri yazdım ve düşüncemi açıkladım, onuda tartışamayacaksak, ne diyebilirim...

ayrıca neyin itibarından bahsettiğinizi anlamak çok zor,

cakırx arkadaş defalarca oy verebiliyormuş, bumu oylama yani , fasulyeden oylama ,

demekki , 1 oyu beşe bölüp öyle düşünmelisiniz bu sitede,
çünkü cache temizledinmi bir daha, birdaha defalarca oy verebiliyormuşsunuz,

şişirilmiş bir oylama sistemi bence..

ve daha siz söylemeden ben yanlış düşündüğümüde kabul etmişim,
not: sagol osahin, demekki bende var bi cinslik :)

bu kadar :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
konuyu saptırmayın, kişisel tartışmayada dökmeyin, istediğim yere istediğim düşüncemi yazarım, msn deki arkadaşımada sorarım yada sormam, nereye istersem orada konu açarım, haksızsam kabulde ederim...

ayrıca gp ile filan alakası yok, ilk postumada yazdım zaten, okumayanlar baksın.

evet , sadece oylama hakkındaki başıma gelenleri yazdım ve düşüncemi açıkladım, onuda tartışamayacaksak, ne diyebilirim...

ayrıca neyin itibarından bahsettiğinizi anlamak çok zor,

cakırx arkadaş defalarca oy verebiliyormuş, bumu oylama yani , fasulyeden oylama ,

demekki , 1 oyu beşe bölüp öyle düşünmelisiniz bu sitede,
çünkü cache temizledinmi bir daha, birdaha defalarca oy verebiliyormuşsunuz,

şişirilmiş bir oylama sistemi bence..

ve daha siz söylemeden ben yanlış düşündüğümüde kabul etmişim,

bu kadar :)

Sen neden bu kadar bu oylama sonuçlarına kafayı taktın ki?Oylama adaletli yapılıyor veya yapılmıyor.Hala tam olarak emin olmadığı bir konuda fikir yürütüyorsun.Arkadaşın biri doğru çok oy kullanabilmiş ama bu herkesin kullandığı anlamına gelmez.

Sende bende hepimiz özgürüz istediğimiz şeyi yazabiliriz ben zaten yazamazsın demedim diyememde söylemek istediğim kesin ibareler kullanman bana göre yanlış.Tam emin olmadığın konularda öyleymiş gibi kesin ibareler kullanıyorsun.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
KraListe, bunda ne var ki? yalnızca oy'da bir garip'lik var demiş ve herkesle (hepimizle) paylaşmış dogal birşey bence.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kelimeyi küçük harfle yazdım kabul etmedi , büyük yazdığımda kabul etti. 4100 den fazla kişi evet demiş zaten..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Burdan çıkan birkaç sonuç o anketi değiştirmez ama ben tarayıcı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ben tarayıcı ile alakalı olsa evet yada hayır değiştirmezki her ikisindede problem olur ya kodlamasında bir problem var yada mywedding sen çok şanssızsın

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internethaberin hemen hemen tüm anketlerine katıldım,zaten anket sistemini yeni devreye soktular.Kodu doğru girdiğinizde kabul ediyor ama dikkatli okumak lazım bazen okunması zor olabiliyor kodun.Bu tarz bir üçkağıt olduğunu hiç sanmıyorum, üçkağıtçılık yapacak olsalar veritabanına bağlanıp fazladan oy eklemek daha kolay olsa gerek onlar için. internethabere güvenenlerdenim.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ya o site atıp tutyo zaten boşverin gitsin. anketle alakalı değil sözlerim...belirtilen sitenin ne zaman burada ismi geçse her zaman söylüyorum...asılsız haberlerle dolduruyolar ortalığı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.