İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Artisteer Bloggera Kod Bilmeden Tema Yapın

sadace

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Mayıs 2011
Mesajlar
662
Reaction score
5
artisteer.jpg


Artisteer, Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke skins, ve blogger temaları yapabilceğiniz bir programdır, program içersinde hazır birçok tasarım, tema mevcuttur, bu temalar üzerinden kendi temalarınızı yapabilir yada 0 dan kendi temalarınızı oluşturabilirsiniz.

Joomla, Drupal, Wordpress, DotNetNuke skins, ve blogger sistemleri ile tam uyumlu olan programın kullanımı oldukça basittir, temalarınızı anlık görerek yapma imkanı veren program ile kısa sürede temalarınızı oluşturabilirsiniz.

Çok iyi grafik, css gibi bilgileriniz yoksa program sayesinde sizde kendi temalarınızı anlık görerek (arkaplan ekle, menü renkleri değiştir, menü başlık resimleri ayarlama, footer ayarlama, sağ sol blok ayarlama v.b) yapabilir kayıt ederek sitelerinizde kullanabilirsiniz.

Program görüntüsü itibarı ile office 2007 programını andırmaktadır, ve kullanımıda hemen hemen aynı mantıktadadır, yazı boyutları ayarlama, renkler ile oynama, grafikler ekleme gibi.


İndirme Linki: http://tr5.in/d8q
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst