İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aşk ?

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda daha önceden hiç dikkat etmediğim bir kızın bakışları olsun, yakınlaşması olsun beni ona bağladı..Ancak 2 senelik eğitim hayatımda daha önce hiç dikkatimi çekmemiş hatta belkide sevmediğim biriydi..Ama şuan onu düşünmediğim gün olmuyor.. Belki oda benden hoşlanıyor ama bana söylemiyor, ben ona hoşlandığımı söylesem belkide yanlış anlayacak ve benden sürekli uzaklaşacak..Aramızdaki mesafe yok olacak, onu gördüğümde ya o başka bir yere gidecek yada ben..

Açılmasam biri gelip kapacak diye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım ?

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Hocam şunu unutma ki; Bir erkek hayatında sadece bir kere sever. Gerisi boştur.
Seviyorsan git üzerine derim.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Bi açık açık konuş bakalım, eğerki sana karşı birşeyler hissediyorsa devamı gelecektir, ha yanlış anladı,senin düşündüğün gibi olmadı ozaman yolun başında bunu sonuca bağlaman en hayırlısı olur

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
AŞK mı?
Biz düştük, sen düşme!
Mümkün olduğunca uzaklaş; hazır teklif fln etmemişken, teklif de etme...
Sürüm sürüm süründürler bak seni; doğduğuna pişman olursun...
Anandan emdiğin sütü burnundan getirirler.

Little Manhattan (Küçük Manhattan) filmini izle biraz.

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Hocam şunu unutma ki; Bir erkek hayatında sadece bir kere sever. Gerisi boştur.
Seviyorsan git üzerine derim.
Deli gibi seviyorum hocam, ama işte bu durumu öğrenipte benim hakkımda iyi düşünmez, bir daha konuşmazsa diye çekiniyorum.:(
Bi açık açık konuş bakalım, eğerki sana karşı birşeyler hissediyorsa devamı gelecektir, ha yanlış anladı,senin düşündüğün gibi olmadı ozaman yolun başında bunu sonuca bağlaman en hayırlısı olur
Öyle yapacağım artık, ufak ufak belli etmeye çalışacağım baktım uzaklaşıyor hiç üstelemeden unutmaya çalışacağım..
AŞK mı?
Biz düştük, sen düşme!

Boş zaman bulduğumda izlerim filmi :)
Ama gerçekten bu duyguyu yaşamak güzel, onun gözlerine bakınca gözlerinin içinin güldüğünü görmek ne bileyim bir hoş oluyor insan..
Dışarı sürüsüne kız var, ama aşkı yaşayabileceğin ile birlikte gezmek,dolaşmak ve onunla mutlu olmak gibisi yok bence..
Çok çektireceğini sanmıyorum :p ama, ona açılmaktanda çekiniyorum.. Hafiften hafiften belli edeceğim artık, baktım olmuyor unutabilirsem unuturum..

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Hop de bakim, hop de bakim, iç gayfeni falın bakim ...
Aşktan yana, dertten yana nelerin var teeeek tek okim.
:D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Her kız utangaç erkek sever. Direk girme olaya. Çekimser ama hevesli ol :) Onunla konuşurken kendinle alakalı şeylerden bahsetme. Hep ona sor, hep o konuşsun. Kızlar dinleyen erkeğide sever. Sohbetlerde fikir belirtmen gerekirse doğru olduguna emin olsan dahi çok savunma, onun fikirlerini benimsermiş gibi davran ya da benimse gerçekten :) Ona zeki oldugunu hissettir. Asla çiçek verme, asla yemeğe çıkalım deme. Bir yerlere gitmekse amaç kahvaltı olsun. Hava sıcak, deniz havuz bahsetme çıplak görünmekten kasar belki.
15 gün asıl iyice. Bu dediklerimle bağlayamazsan adres ver benim hatunu yollarım o konuşsun :D

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Her kız utangaç erkek sever. Direk girme olaya. Çekimser ama hevesli ol :) Onunla konuşurken kendinle alakalı şeylerden bahsetme. Hep ona sor, hep o konuşsun. Kızlar dinleyen erkeğide sever. Sohbetlerde fikir belirtmen gerekirse doğru olduguna emin olsan dahi çok savunma, onun fikirlerini benimsermiş gibi davran ya da benimse gerçekten :) Ona zeki oldugunu hissettir. Asla çiçek verme, asla yemeğe çıkalım deme. Bir yerlere gitmekse amaç kahvaltı olsun. Hava sıcak, deniz havuz bahsetme çıplak görünmekten kasar belki.
15 gün asıl iyice. Bu dediklerimle bağlayamazsan adres ver benim hatunu yollarım o konuşsun :D

ahaa tam aradığım reçete :D

S.KRYC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
Hop de bakim, hop de bakim, iç gayfeni falın bakim ...
Aşktan yana, dertten yana nelerin var teeeek tek okim.
:D
Bir şey anlamadım :p
Önerilerin için çok teşekkürler, inanmazsın kağıda not aldım hepsini..:D :eek:
ahaa tam aradığım reçete :D
Aynen, bende not aldım..:)

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Son zamanlarda daha önceden hiç dikkat etmediğim bir kızın bakışları olsun, yakınlaşması olsun beni ona bağladı..

eğer bakışma varsa, boş değil bilesin.. yakınlaşmadan bahsetmişsin.. mutlaka bir yerlere götür, başbaşa kalın. süslenirler, püslenirler, mekanda gözgöze geldiğinizde pat diye gözlerini kaçırırlar..saçlarıyla oynarlar,ayaklarını sallarlar (edit1: ellerinde telefon vs..gibi birşey varsa mutlaka onunlada oynarlar)vs..vs..beden hareketleri çok açıktır kadınların ..o zaman anlarsın sana hangi gözle baktığını... ha birde arada sırada kişiliğe bağlı olmakla birlikte başlarını öne eğme gibi bir durumlarıda söz konusudur :rolleyes:

mekanda hesap ödeme muhabbetini açarsada, klişe/kalıplaşmış sözcükler kullanma hiç..seni ben davet ettim, ltf. diyerek direk konuyu kapatırsın. bitti gitti :D

ayrıca ileriki zamanlarda, sevgili olduğunuzda, yeni bir parfüm, küpe, çanta alıpta karşınıza çıktığında mutlaka iltifat edin.. "hayatım taktığın küpeler çok yakışmış, yeni mi aldın ? " gibi gibi...bayılırlar :D (edit2: saçlarına ve yaptıkları makyaja iltifat etmeyin.. çünkü daha önce yapılmış olan saç,makyaj kötü müydü diye hafif mırın/kırın ederler..)

ama bir arkadaş daha bahsetmiş, süründürürler diye.. %100 katılıyorum..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
AŞK mı?
Biz düştük, sen düşme!

Kaç, uzaklaş...
Yol yakınken!
Son pişmanlık fayda etmez!

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Güzel şeyler bunlar. Yürü üstüne, yaşanması gereken şeyler.

Olduğun gibi davran, gerisi gelir. Rol yapmaya ya da nasihate hiç ihtiyacın yok. İlişkiniz başlarsa nasihatler olmayacak sadece ikiniz olacaksınız, çoğu zaman da en doğal halleriniz.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
aşk bir muz kabuğu gibidir basarsan ayağın değil hayatın kayar :D

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
AŞK mı?
Biz düştük, sen düşme!

konu biraz hortlayacak ama katılıyorum bilgi ' ye , birisi çıkar dünyayı dar eder !

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.