İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Askerlik görevimi yapamadım,hakkınızı helal edin

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bu eleman intihar da etse, vurulsa da beş para etmezmiş zaten... :peh:
Şöyle biraz hapiste süründürülse iyi olur. :kızdım:

2.konu; Foça'da, Kırkağaçda, Eğirdir de vs askeri eğitim gerçekten zor ama dayanamayanlar refüze edilerek kendi seviyelerinde birliklere kaydırılıyor.

Orada böyle zor eğitim olmasa, nasıl Hakkari'de elin p.ç pkklısınının leşini sersin?
Orası askerliktir, ana kucağı değil. Diğer bir tabirle, yan gelip yatma yeri değildir.

not1: İstemiyorsan gitme askere, Türkiye'de 200bin asker kaçağı varmış, 200bin1 olur.
not2: Askere gelmeden şafak saymaya başlayanların askerliği bitmezmiş. :utan:
not3: En büyük asker, bizim asker

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bilgi; oralarda alınan 3 aylık eğitimle doğuda veya savaş ortamında 20 yaşındaki gençlerden birşey beklemek en büyük yanlıştır zaten bunu anladılar ve profesyonel birlikler oluşturuluyor.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
bilgi; oralarda alınan 3 aylık eğitimle doğuda veya savaş ortamında 20 yaşındaki gençlerden birşey beklemek en büyük yanlıştır zaten bunu anladılar ve profesyonel birlikler oluşturuluyor.
Savaş mı? Ne savaşı? Ne savaş ortamı? :kızdım: TERÖR var, savaş yok; savaşa girdik de haberim mi yok?
Trafik kazalarında ölen insan sayısı, şehit sayımızdan onlarca kat fazladır. :ağla:
3 aylık eğitim yeterli ancak kaytarmalı eğitim yetersiz. Zaten o eğitime elverişli kişiler seçilmeye çalışılıyor; ana kuzuları hizmet sektöründe kalıyor vs.
Eskiden teröristlerin elindeki silahlar hafifti, eskiden teröristler çok eğitimsizdi, eskiden teröristleri bağrına basan sayısı çok azdı ve dolayısıyla kolayca gebertiliyordu.
Şimdi dost israil (!), dost amerika(!) falan filan bu itleri beslediler; yetersiz gelmeye başladı. Olay budur.

MAİDE SURESİ (51. AYET)
Ey inananlar! Yahudi ve Hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin
dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır.
Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.

not: bundan sonra konu siyasete kayacak, kitlensin :>

not: Konuyu buralara getirmemize vesile olan bu asker kaçağına hakkımı helal etmem

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Trafik kazalarında ölen insan sayısı, şehit sayımızdan onlarca kat fazladır. :ağla:

Ha iyiymiş o zaman ya, daha fazla şehit verelim!
Bu mudur yani? Ne alakası var kazayla şehitliğin yahu. Geç saat oldu diyemi böyle dedin anlamadım.

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Basında her duyduğunuza inanmayın ya :S Belkide başkası yapmıştır.Benim arkadaşımda askerdeydi intihar etti dediler işin aslı bambaşkaydı :(

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bilgi, misal olarak savaş dedim tabi ki terördür.

"Trafik kazalarında ölen insan sayısı, şehit sayımızdan onlarca kat fazladır."

Bu farklı bir konu ilişkiyi anlayamadım?

3 aylık eğitim hiçbir şekilde yetmez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.