İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aslantepe ve Ultraslan'ı birleştirdik

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
TEKLİF VERMEDEN ÖNCE MULTİ LİNKİNİ BURADAN KONTROL EDİNİZ

ultraslantepebuyuk.jpg

Domain: UltrAslantepe.COM
Bitiş : 1/Mart/2012
Başlangıç Fiyatı: 25 TL
Minimum Artış: 2 TL

Hemen Al: 120 TL
Firma : Name
NOTLAR: Aslantepe Stadı, Galatasaray, Ultraslan ile ilgili her şey eklenebilir.
----------------------------

ihale bitiş: İhale saat 24.00 itibariyle sona erer. son tekliften 12 saat sonra'da sona erer. Bugün saat 24'e kadar teklif gelmezse domainin süresi uzatılır ve ihale geçerliliğini yitirir. Hemen ödeme yapamayacak kimse kesinlikle teklif vermesin
Ödeme: Garanti, Yapı Kredi, + 20 trader (Paypal)

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Domain bitiş tarihini yanlış veriyorsunuz bunu dikkate alın...

insan böyle kesin bir yorum yapmadan önce bir düşünür, olmadı süresi ne zaman bitiyor diye sorar.

domain bitiş tarihini yanlış vermedim. benim anlayamadığım benim her satış konuma bilip bilmeden birilerinin neden fırlayıp kendilerince yorum yaptığı... domainin süresi teklif verseniz de vermeseniz de 1 martta biter.

bir kere insan şunu düşünür. bugün saat 24.00'e kadar süre koymuşum. muhtemel ödemeler yarın gelecek. ben süresi bitmiş bir domaini nasıl transfer ederim?

name panel görüntüsü... süresi ne zaman bitiyormuş görün. teklifler geçersizdir. yeni fiyat ilk mesajdadır.

Untitled-1.jpg

T

trgy

Misafir
Bilinçsizce teklif verenlere ceza verilecektir. Gereksiz mesajlar temizlenmiştir.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
temizlik için teşekkürler trgy, domainin süresi uzatılmıştır. henüz geçerli teklif yoktur.

satış konularının yorumcularına bir önlem rica edeceğim ama yeri değil. son 2 satış konusu iddiaları yanıtlamakla geçti. bilmeyene bilmediğini anlatmak kolay değil. sinir+stres+zaman: yorucu oluyor

OmerYrtn

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
9
Yanlış anlaşılmasın whois.com.tr tarafından sorgulatınca gördüğüm bilgiler bu şekilde olmadığı için yazdım...

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
facebook grupları da bulunan 2 yaşında domain için satış yeni haliyle güncel.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.