İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Asp forum Botu

burak1016

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vbullettin forumdan konu çekip asp foruma kaydedecek asp formatında bir bot lazım.Konunun başlığını ve içeriğini çekip bunu dbye kaydedecek şekilde olmasını istiyorum.Fiyat uygun olursa almayı düşünüyorum.

burak1016

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aspden biraz anlıyorum ama php den hiç anlamıyorum php bilgimi geliştirene kadar aspde devam edeceğim.

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
demek hala asp kullanan insanlar var:alkış:

Ne alaka php bir tek bizim türkiyede çok kullanılıyor. Bunun nedenide ülkemizde kodlama bilgisi olan çok az insan olduğu için site açacak kişiler
vb, wp, joomla vb hazır scriptler kullanıyor ve bunlarda php yazılımı.
Dünya geneline bakarsa asp veya asp.net php'den daha üstündür..

Bunun asıl nedeni; ASP'nin arkasında Microsoft var. PHP'nin arkasında kimsenin olmaması yatıyor..

SadeceDownload

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Vbullettin forumdan konu çekip asp foruma kaydedecek asp formatında bir bot lazım.Konunun başlığını ve içeriğini çekip bunu dbye kaydedecek şekilde olmasını istiyorum.Fiyat uygun olursa almayı düşünüyorum.

Hangi siteden hangi siteye çekileceğini ve bunu otomatik mi yoksa manuelmi yapacağını pm yoluyla detaylı bir şekilde belirtirsen ne kadara yapılabileceğine dair sana geri dönüş yapılacaktır..

NOT: konu linkini yazmayı unutma..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.