Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asp için en iyi seçenek webwiz gibi. php'ye geçmeden önce forumlarım webwiz'di. ama webwiz veritabanı olarak mdb kullandığı için yoğunluk arttığında zaman zaman sunucu bulunamıyor hatası verebiliyor. eğer yoğunluk yüksek olacaksa, pek tavsiye etmem.
yada benim gibi haftalarca uğraşarak deli bi edit gerekiyor
webwiz çok iyi ve sağlam...sadece access değil mssql ve mysql desteğide var.ben mssql kullanıyorum
venom bir sorum olacak
Webwiz mssql kuruyorum falat
her hangi bir konu açtığınızda konu içinde ı ş ğ harfleri i s g olarak değişiyor
fakat konu isimleri veya üye adlarında sorun yok
Bu sorun sende de oldumu?
Web wizin en kötü yönlendirinden biri bu malasef
dun akşam webwiz kurdum ama reklamlar ve turkce karakter yyuzunden kaldırmak zorunda kaldım birde bu uste kendileri adsense reklamı koyuyolar bunu kaldırmayı becerebilen varsa buraya yada ozel mesajla bana ulaşabilirmi.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.