E
eTre
Misafir
Forumu biraz araştırdımda asp hakkında kitap almayı düşünüyorum sıfırdan başlıycam ve en iyi düzeye gelmek için hangi kitapları önerirsiniz sizler hangi kitaplardan öğrendiniz yardımcı olursanız sevinirim
eTre' Alıntı:Forumu biraz araştırdımda asp hakkında kitap almayı düşünüyorum sıfırdan başlıycam ve en iyi düzeye gelmek için hangi kitapları önerirsiniz sizler hangi kitaplardan öğrendiniz yardımcı olursanız sevinirim
trextra' Alıntı:http://www.mutasyon.net/kitapfihrist.asp?id=1
Sitede download edilebilir versiyonuda vardı. Çok yararlı ve ücretsiz.
Başka kitapları inceleme şansım olmadı. Bende de bayağı bir notepad, wordpad arşivi var. Hakkı Öcal ınkinide yazıcıdan çıkartıp kitap haline getirttim. Gerçi hepsini okumadım ama hoşuma gitmiştiPermission' Alıntı:bend easp çalışmaya başladım ama o hakkı öcalın kitabı biraz agır dediler bend einternetten topladıgım bir kaç word kitapla başladım..
ama gene dene belki sana agır gelmez
cinbaba' Alıntı:www.webhocam.com u öneririm görüntülü dersler var asp hemde forumda çok yardımcı oluyorlar
ahmetiyk' Alıntı:ben geçen hafta sonu aldım bir kitap biraz ağır geldi online öğrenmek daha iyi
birde kitap alcaksanız yanında kitaptaki kodları veren bir cd olmasına dikkat edin yoksa teker teker yazmak zorunda kalırsınız