Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

ASP.NET Egitimi Icin Onerilecek Kuruluslar

wasp

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
arkadaslar ne zamandır baslamak istiyorum ama bir turlu ne gidip kitap almak nede bir kursa kayıt olmak kısmet olmadı.

kitapla iyi bir sekilde ogrenemeyecegimi anladım ve birilerinin bana bu işi anlatması gerektigini hissediyorum.

bu egitimi alabilmek için tavsiye edebileceginiz yerler neresidir acaba ? istanbulda olursa cok iyi olur.

simdiden tesekkurler forumda gezindim ama bu konu ile ilgili bir baslık goremedim. hatam varsa affola ..

forumselcuk

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
98
bilgeadam derim ama pahalı olabilir

wasp

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
tesekkurler arkadasım. haklısın sanırım yazdıgım zamandan beri arastırma fırsatı elde ettim. gitmediğim yer kalmadı diyebilirim ozellikle istanbul avrupa yakasında.

seninde tavsiye ettiğin gibi her kapı bilgeadama cıkıyor. cok iddialılar ve basarılılar . sunu kabul edebilirim digerlerine gore biraz pahalı ama sundugu standartlar ve egitim paketi bilgeadama gitmemi saglayacak.

ayrıca sadece asp.net yok c# ile birlikte komple bir yazılım paketleri var.bundan yararlanacagım

tekrar tesekkurler.

redKit

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Kesinlikle, Bilge Adam'ı tek geçerim. 10 yıldan fazladır bu işi yapıyorlar, kaliteleri tartışılmaz. Biraz tuzlu gelebilir fiyatı ama, bence buna değer. Bilge Adamdan yazılım eğitimi almış arkadaşlarım var, şu an ciddi yerlerde çalışıyorlar ve bunda Bilge adam'dan aldıkları eğitimin katkısı çok fazla.

kolay gelsin.

Sosyopat

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
1
8.5 bin ytl fiyat cekmislerdi bana en son.