İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

asp.net Problem

ilker20601

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ağustos 2013
Mesajlar
54
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Benim Bir sitem var Ve Bir problemim var http://dersup.com/Videoİzle.aspx Sayfamda Update panel var ve bu update Panelin içinda datalislerle verileri dolduruyorum Son Datalisti doldurduktan sonra Sayfanın seo acısından İyi olması için url rauting kullanarak url yapımı konuAdı.aspx Şeklinde Ayarlamak istiyorum Ve Bunu Localde Şuan yapmış bulunmaktayım Ama Problemim ŞU Url yi <a href="<%DersVideoları/{}/{}",er,ty%>" /> yapısında olan buttona bastığımda Sayfanın tamamı post back oldugundan daha Once doldurulmuş olan datalistlerim hepsi Boşalıyor. Bu Datalistlerim Boşalmadan url yi nasıl değiştirebilirim.(Sayfamın bir sekilde datalistler boşalmadan Browserdaki url adresinin Değişmesini İstiyorum) Nasıl Yapabilirim? Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkür ederim...


Facebookta Bu işlem Yapılmakta facebook sayfamda Paylaşılmış paylaşım fotograflarına bastıgımda Resim acılıyor, sayfanın tamamı yenilenmeden ve ayrıca url de değişiyor...

window.location.hash gibi Javascript kodlarıyla url değiştiliyormuş ama bunlar da da Google seo için uygun mudur?yani google java ile oluşan yeni url yi indexler mi?
 

ilker20601

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Ağustos 2013
Mesajlar
54
Reaction score
0
sorunumu cözdüm aynı problemi yaşayan arkadaşlar için yazıyorum... routing url kullancak sanız tüm resimlerinizi src="/resim.jpg" "/" basına koyacaksınız ayrıca local de uygulamayı calıstırırken "/siteUygulamaAdı" seklinde default olarak calıstıgından propertiesden site adını silin sadece "/" kalsın Problem cözülüyor..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst