Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar bu portalin adini ogrenebilirmiyim? Sanirim hazir gibi geldi bana acaba bu portalin adini ve versiyonunu bilen var mi ???
htp://www.trabzonrehberi.net
açıkçası belli bir script olduğunu sanmıyorum...belliki 2-3 script patlatıp ortaya çıkanıda server a atmışlar
haberler öyle bir listeleniyorki bitmeyecek sandım...bitmedende çıktım ...sayfalama bile yapamışlar...
kısacası özenecek bişi diil yani
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5