asp site yaptırılacak mail/msn : admin@designerturk.com
31 Ekim 2005 #2 S symbiantech 0 İyinet Üyesi Katılım 12 Nisan 2005 Mesajlar 0 Reaction score 0 Konum izmit sen niye yapmıyorsunki? grafik tasarım üzerine siten var bence tuhaf bir durum.
31 Ekim 2005 #4 O OnurSQL 0 İyinet Üyesi Katılım 29 Mart 2005 Mesajlar 2,025 Reaction score 1 Konum ankara symbiantech' Alıntı: sen niye yapmıyorsunki? grafik tasarım üzerine siten var bence tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla ... phpnuke
symbiantech' Alıntı: sen niye yapmıyorsunki? grafik tasarım üzerine siten var bence tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla ... phpnuke
1 Kasım 2005 #5 G gkhn Misafir )) symbiantech' Alıntı: sen niye yapmıyorsunki? grafik tasarım üzerine siten var bence tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla ... grafikerim, asp bilmiyorum zaten sadece iskeletini yaptırıcam tasarımını ben yaparım...
)) symbiantech' Alıntı: sen niye yapmıyorsunki? grafik tasarım üzerine siten var bence tuhaf bir durum. Genişletmek için tıkla ... grafikerim, asp bilmiyorum zaten sadece iskeletini yaptırıcam tasarımını ben yaparım...
1 Kasım 2005 #6 G gkhn Misafir ) galatasaraylilar' Alıntı: ne hakkında yapılacak? Genişletmek için tıkla ... msn de konusalım..