İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ASP ziyaretci defteri

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bildiginiz kullandiginiz veya begendiginiz bir asp ziyaretci defteri varsa bana linkini verirmisiniz..suan kullandigim ziyaretci defterine biri veya birileri dadanmis her allahin gunu 100 lerce flood msg cekiyor veya icine bir komut atip ya siliyor yada rengini degistiriyor..allahin her sabahi bu insan emegine acimayan canavardan biktim.db yolunu nasil degistirecegimi bilmiyorum..ya bu elimdeki scripti guvenilir yapmama yardimci olun yada bana guvenilir 1 asp linki verin arkadaslar..valla gina getirdi bu insan kilikli yaratik..
acilen olsa sevinirim her gun msglar silindiginden msg kalmiyor..insanlarinda acayibine gidiyor..boyle bir sitede 1,2 msg olmasina:)

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
baksamda hangisinin guvenli oldugunu bilememki..kullandiginiz bildiginiz brisey olsun istiyorum..shadowsong un verdigi ingilizcemis guzele benziyor ama ugrasmaya calisayim az

S

SempatiX

Misafir
hıMM oke seNN biLisiNn.. beniM asıL iLgi aLanım pHp oLduğu iÇinn asP koNusunda kesiNN birşeYY söyLeyemiceMm... shadoWw kardeşiMin verdiĞini türkÇeye cevirMede zorlanırsaNN ayrdıMcı oLabiLirim... ayrıca özeLmesajlarınada baKarsaNn sefinirim ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.