Moderatör arkadaşlarımdan konunun silinmesini rica ediyorum.
25 Haziran 2011 #1 Ü ülker 0 İyinet Üyesi Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 12 Reaction score 2 Moderatör arkadaşlarımdan konunun silinmesini rica ediyorum.
25 Haziran 2011 #2 E Erturk Misafir Tunay Yorulmaz siz misiniz bilmiyorum ama linkte belirtilenin aksine bol hatalı bir makale. Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli konular paylaşmak (tartışmaya sürüklemesi göze alınarak) yasaktır.
Tunay Yorulmaz siz misiniz bilmiyorum ama linkte belirtilenin aksine bol hatalı bir makale. Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli konular paylaşmak (tartışmaya sürüklemesi göze alınarak) yasaktır.
25 Haziran 2011 #3 Ü ülker 0 İyinet Üyesi Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 12 Reaction score 2 Bir dahakine dikkate alırım, bu tarz makalelerin kutuplaşmaya neden olacağını düşünmediğim için yazdım.
Bir dahakine dikkate alırım, bu tarz makalelerin kutuplaşmaya neden olacağını düşünmediğim için yazdım.
25 Haziran 2011 #4 C CSManager.NET 0 İyinet Üyesi Katılım 20 Aralık 2010 Mesajlar 447 Reaction score 6 Konum İstanbul tamamen bir propaganda yazık yazık. hiçbir dinci böyle kışkırtmıyor diyeyim bende yancı olayım. Saçmalık
tamamen bir propaganda yazık yazık. hiçbir dinci böyle kışkırtmıyor diyeyim bende yancı olayım. Saçmalık
25 Haziran 2011 #5 T TNTelekom 0 İyinet Üyesi Katılım 30 Nisan 2011 Mesajlar 117 Reaction score 0 Bu forumda böyle bir konunun olması gereksiz olmuş .