Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aam böyle atkı istemekle atkı koleksiyonun anlamı olmaz sana sordularmı bu atkı nerden falanca deplasmandan diye anlatman lazım atkı koleksiyoncusu bunu yapar
Aam böyle atkı istemekle atkı koleksiyonun anlamı olmaz sana sordularmı bu atkı nerden falanca deplasmandan diye anlatman lazım atkı koleksiyoncusu bunu yapar
Bilgisayar başına anca geçebildim. Yarın Kütahya da olacağım, Tavşanlı ilçesine de uğrayacağım işim gereği. Telefonunu pm olarak gönderirsen mutlaka ararım. Görüşürüz.
Telefonunu verseydin bugün Kütahya da teslim edecektim. Şu an İnegöl/Bursa adresindeyim. Atkın yanımda, fırsat bulursam yarın buradan kargoya vereceğim. İnşallah dilediğin kadar atkın olur.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5