İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Atletico Madrid Galatasaray’da!

noasgs

0
İyinet Üyesi
Katılım
11 Şubat 2011
Mesajlar
440
Reaction score
7
Galatasaray Madrid’in 3 yıldız oyuncusu,Forlan,Reyes ve Ujfalusi’yi kesin olarak kadrosuna kattı.
Galatasaray geçen sene çok kötü bi dönem geçirmişti.Önce Adnan Polat başkanlıktan ayrıldı sonra teknik direktörlük görevine İmparator lakaplı Fatih Terim getirilmişti.Fatih Terim’in direktörlüğü doğrultusunda kadroya önce Trabzonspor’dan Ceyhun ve Selçuk İnan,ardından Bolton’da forma giyen Johan Elmander katıldı.
Taraftarların yıldız oyuncu isteği üzerine İspanya’ya giden baskan Ünal Aysan Madrid’in 3 yıldız oyuncusunu kadroya katarak eli boş dönmemiş oldu.
Bende fanatik bi Galatasaray taraftarı olarak bu transferlerden dolayı çok mutlu ve umutluyum.İnşallah bu sene bizim senemiz olur,şampiyon olamasak bile Fenerbahçe’yi alt ederiz :D
Kaynak:burakturali.com
 

mrtogz

0
İyinet Üyesi
Katılım
31 Mart 2011
Mesajlar
695
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
ya,hala şüpheye düşüyorum ben,tüm spor kanalları bu futbolcuların alındıklarını söylüyor ama daha dereyi görmedik bu yüzden paçaları sıvamayalım diyorum:) aslantepede imzaları atsınlar ondan sonra ancak inanabilirim:)
 

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Nisan 2010
Mesajlar
2,895
Reaction score
36
Öncelikle haber kesin değil, bugün habelerde gördüm. Ayrıca kesin olsa bile çok sevinmemelisiniz bence, çünkü üçü de çok yaşlı;)
 

samanpan

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
1,457
Reaction score
48
Konum
Ankara
beşiktaş forlanın galatasaraya transferini borsaya bildirdi :D :D
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst