İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Atv'yi izleyemiyorum

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Turksat 3A uydusuna geçişte bayağı sorunlar yaşadık. Hala da geçip geçmediğimden şüpheliyim.

Tüm kanalları sildim, fabrika ayararına döndüm. Kanal araması yaptım. İşlem tamam ama Atv çıkmadı. Kanal listesinde atv yok. Yaklaşık 2 haftadır atv'yi izleyemiyoruz. Ayrıca 2 haftadır Avrupa yakası'nı da kaçırıyorum. Şimdi aklıma geldi detaylı arama yapması. Buraya sorayım dedim.

Özel olarak frekans girme bölümüne bakayım dedim, bulamadım. Uydunun markası Sunny. Nasıl yapabilirim?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
bende uzun bir aradan sonra tv kartımı taktım kanallara bakınırken atv nin olmadığını farkettim. Atv yi birde manuel tp ekleyerek bulmayı deneyin.

12615 4800 5/6 V - DİKEY

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bizim uyduda manuel diye birşey yazmıyor. Kurulum, kolay kurulum, motor kurulum var. Kuruluma girdim, frekansı seçmek için kendi ayarımı yapacağım bölüme girip yazdım bunları ama "tp hali hazırda mevcut" diyor. halbuki o frekans listesinde 12615 yok. ne oluyor anlamadım

edit: offf şimdi tekrar baktım 12615 frekansı var. kafam allak bullak. en iyisi sabah sakin kafayla bakmak

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bende show tv çekmiyor atv de arada sırada gelip gidiyor show'un frekansını giriyorum tp var diyor oysa yok uyduyu 3 kere sildim yükledim gene yok gene yok

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
avrupa yakasıda gecen haftakinin aynısı oynadı fazla birşey kacırmadın:p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.