Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siteme avea'dan reklam almak istiyorum fakat nerden başvurulacak bilmiyorum bilen varsa sevinirim. Avea.com.tr den bize ulaşından mail attım ama daha farklı birşey olması lazım diye düşünüyorum.???
Bende bi aralar telsim le turkcell i denemiştim ama sadece birinden bi mesaj gelmişti. Oda otomatik mesaj gibi bir şeydi zaten. Sanırım onlar reklam verilecek yerleri kendileri tespit ediyor.
avea telsim veya turkcell den reklam alınmaz arkadaşlar.. onlar sadece reklam verir sizin söylemenize gerek kalmadan hiti ve hitabeti güçlü sitelere kendileri verirler... o yüzden mail atmanız pek bir sonuç vermez sanırım
benim sitemde şu an vodafone reklamı var ve haziran ayında bitecek reklam süresi ben aveanın reklamını yapmak istiyorum.Mail gönderdim artık ne cevap gelir bilemeyecem..bekliyorum reklamz.com a da bakacağım şimdi.
vodafone reklamını bir siteyi referans olarak gösterdim o şekilde yayınlamaya başladım.şimdi baktım reklamz.coma adamlar bütün markaları bunlar reklam veriyor.yani direk kuruluşla çalışılmıyor bi sürü istatislik istiolar.daha site açılalı 1,5 hafta oldu fazla mı uçtuk acaba?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.