Arkadaşlar avrupa da banka hesabı olan bir kişiyle anlaşarak uzun süreli çalışmayı düşünüyorum. Yapması gereken sadece benim sattığım ürünler için müşterilere banka hesap bilgileini vermesi ve kendi komisyonunu çıktıktan sonra kalan parayı bana (türkiyeye) havale yapması olacak. Karşılıklı güven gerektiren bir konu, kabul etmek ve teklif etmek biraz kafalarda soruişareti bırakıyo ama ben referans ve kefil olayını kendi açımdan sorunsuzca hallederim, kabul edecek veya teklifimi değerlendirecek arkadaşlardan da tabii aynısını beklerim. Tahminimce bunu kabul eden arkadaşım aylık 1.000 euro ile 3.000 euro arasında para kazanacaktır.
Çalışma sistemimi kısaca özetliyorum
- Müşteri ürün siparişini verecek
- Kişi banka bilgilerini müşteriye ulaştıracak
- Müşteri ürünü teslim aldıktan sonra kişiye mail yazacak
- Teslimat sorunsuzca gerçekleştikten sonra kişi benim paramı gönderecek
Neden türkiye de kendi hesabımı kullanmadığım sorusunun cevabı ise; Günde 100 müşteri alıcı olarak sitelerime giriyor ve sipariş veriyor. Banka hesap bilgilerimi onlara gönderdiğimde, Hesabımın Türkiye'de olduğunu duyunca 50 tanesi vazgeçiyor. Amacım hedef kitlemi artırmak.
Değerlendirmeye alacak arkadaşlarım buradan, msn den veya pm den bana ulaşabilirler.
İlginize Teşekkürler.
Çalışma sistemimi kısaca özetliyorum
- Müşteri ürün siparişini verecek
- Kişi banka bilgilerini müşteriye ulaştıracak
- Müşteri ürünü teslim aldıktan sonra kişiye mail yazacak
- Teslimat sorunsuzca gerçekleştikten sonra kişi benim paramı gönderecek
Neden türkiye de kendi hesabımı kullanmadığım sorusunun cevabı ise; Günde 100 müşteri alıcı olarak sitelerime giriyor ve sipariş veriyor. Banka hesap bilgilerimi onlara gönderdiğimde, Hesabımın Türkiye'de olduğunu duyunca 50 tanesi vazgeçiyor. Amacım hedef kitlemi artırmak.
Değerlendirmeye alacak arkadaşlarım buradan, msn den veya pm den bana ulaşabilirler.
İlginize Teşekkürler.