İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Avrupa da banka hesabı olan

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar avrupa da banka hesabı olan bir kişiyle anlaşarak uzun süreli çalışmayı düşünüyorum. Yapması gereken sadece benim sattığım ürünler için müşterilere banka hesap bilgileini vermesi ve kendi komisyonunu çıktıktan sonra kalan parayı bana (türkiyeye) havale yapması olacak. Karşılıklı güven gerektiren bir konu, kabul etmek ve teklif etmek biraz kafalarda soruişareti bırakıyo ama ben referans ve kefil olayını kendi açımdan sorunsuzca hallederim, kabul edecek veya teklifimi değerlendirecek arkadaşlardan da tabii aynısını beklerim. Tahminimce bunu kabul eden arkadaşım aylık 1.000 euro ile 3.000 euro arasında para kazanacaktır.

Çalışma sistemimi kısaca özetliyorum
- Müşteri ürün siparişini verecek
- Kişi banka bilgilerini müşteriye ulaştıracak
- Müşteri ürünü teslim aldıktan sonra kişiye mail yazacak
- Teslimat sorunsuzca gerçekleştikten sonra kişi benim paramı gönderecek

Neden türkiye de kendi hesabımı kullanmadığım sorusunun cevabı ise; Günde 100 müşteri alıcı olarak sitelerime giriyor ve sipariş veriyor. Banka hesap bilgilerimi onlara gönderdiğimde, Hesabımın Türkiye'de olduğunu duyunca 50 tanesi vazgeçiyor. Amacım hedef kitlemi artırmak.

Değerlendirmeye alacak arkadaşlarım buradan, msn den veya pm den bana ulaşabilirler.

İlginize Teşekkürler.

ibryas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
pm attım

Dünyanın saat merkezi İsviçrededir avrupaya saat satmak zor iş olsa gerek. :D

PM attım bilginize

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
PM cevapladım, İsviçre benden en az ürün satın alan ülke. Saat merkezi konusunda haklısınız fakat onlara buradan satış yapmak, biraz sirkeciye sirke satmak gibi oluyo sanırım ondandır :) Teklifimle ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkürler.

TaLiP

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Bu başlığımdaki konu için bir arkadaşla yaklaşık 7 ay çalıştık. kendisi aylık ortalama 800 ytl 1200 Ytl arası kazandı. Fakat şimdi askere gitti. Konu günceldir. çalışmak isteyen arkadaş varsa yanıt bekliyorum.

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
avrupa demişsin yalnız hangi şehirden lazım onu dememişsin

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sanırsam gerekli kişi bulunmuş ve çalışmaya başlanılmış..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.