ödemeyi nasıl istiyoruz acaba bulamadım da ?
paypal hesabınızı yazdığınız zaman otomotik olarak paypala geliyor. ortalama kırksekiz saatte bir ödeme yapıyor. iki kez ödeme aldım.
ödemeyi nasıl istiyoruz acaba bulamadım da ?
varsa senin bildigin sen paylas kardes malesef bende yok oyle surf sitesi.yaw yükset hit alabileceğim oyle surf siteleri yokmu?
Adsense'le aynı sayfada sorun çıkarır mı sizce? İçeriğe göre reklam çıkarmıyor ama yine de aklıma takıldı.
varsa senin bildigin sen paylas kardes malesef bende yok oyle surf sitesi.
3 gündür kullanıyorum. %40 usa,uk,canada olan günlük 7 -8 bin tekil ziyaretçiye günlük 2 dolar yazıyor toplam. Bende mi bir terslik var. Konudaki ilk başlıkta ortalama 1000 gösterime $2 aldığını yazmış arkadaş.
bu arada bu %40 ın dışında kalanlarında çoğu gene avrupa ülkeleri.
arkadaslar, adamların sitesinden onlara bir mail atıp bu konuyu sorabilirsiniz. Banada son gunlerde biraz eksik sayıyor gibi geldi ama sonucta tam zamanında oduyor hala. Tercih sizlerin.benim hit 3 k tamamına yakını us uk de verdiği para 0,3 günde
ptpmasters ekledim siteme 4 dolar verdi (1000 gösterim 2.2 dolar)
aradaki farka bakın
kısacası eksik sayıyor
Ödeme yapılmasını istediğin paypal hesabının mail adresini yazacaksınsolarispro kardeş tşk ederim paylaşımın için birde bir sorum olacaktı arkadaşlar Payment account*: yazıyor paypal adresimini bunun karşısınamı yazcaz burda ikilemdeyim de
google icin dert degilse, bu adamlar icin sorun olacagını hic sanmıyorum kardesBunu adsense ile aynı anda kullanmak sorun yaratır mı?
Afedersin kardes ama Pay-ads yuzunden ban yediniz diye bir acıklamamı aldın google dan?bi sponsordan pay-ads yüzünden ban yedim nedenmi dersiniz
Hidden iframes, installers, uncloseable prompts, malicious objects etc
exploit dağıtıyo çünkü