İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AWBS Sms, Email editor, Csv, havale modülleri TELİF VE AÇIK KAYNAK

sonsuzhost

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Şubat 2006
Mesajlar
1,287
Reaction score
1
Konum
burdan yak
Firmamız awbs ve modülleri satışını bırakmayı planlamaktadır
Bu aşamada firmamız tarafından hazırlanan:

awbs Sms modülü [ DETAYLAR ]
awbs E-mail editor [ Detaylar ]
awbs Csv [ Detatylar ]
awbs eft/havale formu [ Detaylar ]

Modülleri açık kaynak olarak telif hakları ile satışa çıkarılmıştır açık kaynak olarak satışa çıkarılmasının hedefi son kullanıcılar değildir hedef bu modülleri satın alıp satışını yapmak isteyen firmalardır.

Bu bağlamda modüllerin telif haklarını almak isteyen awbs yetkili satıcıları yada awbs modül satışı yapan firmalar/kişiler lütfen satis @ sonsuzhost.com MSN adresimizden bizimle iletişime geçsin.

NOTLAR:
1) Modülleri alacak firmaların/kişilerin PHP bilgisi olmak zorundadır modüllerin kullanımı ile ilgili teknik destek talepleri Şuradaki şu kod ne işe yarıyor şurayı nasıl değiştiririm tarzında destek talepleri karşılanmaycaktır. Bu yüzden özellikle son kullanıcıların satış için başvurmamalarını rica ediyoruz
2) Modüllerin telif haklarını alan firmalar/kişiler istedikleri fiyattan istedikleri müşterilerine satış yapabilirler
3) Modülleri alacak firmaların/kişilerin IONCUBE yada ZEND sahibi olmaları modüllerin satışını yaparken açık kaynak olarak vermemelerine yardımcı olacaktır. Bu yüzden satış yapmayı planlayanların bu yazılımların lisansını almalarını tavsiye ediyoruz (IONCUBE ve zend kullanımı hakkında firmamız destek vermemektedir)
4) Modüller %100 açık kaynak kodu ile teslim edilecektir şu aşamada modüllere ekstra özellik eklenmeyecektir ancak bu modüller için mevcut müşterilerimiz bulunduğu için ileriki awbs versiyonlarında modüllerin çalışmasını etkileyecek bir değişiklik olursa bu değişiklikler modüllere uygulanacak ve telif hakkını alan kişilerede teslim edilecektir.
5) Firmamız telif haklarını sattığı modüllerin son kullanıcılara satışını bırakacaktır sadece firmamızdan daha önce bu modülleri alanlara destek verilecektir.
6) Modül telif hakları isteyen ve ücretini ödeyen herkese satılacaktır eğer herhangi bir firma telif haklarının sadece kendine satılmasını ve başka firmalara satılmamasını istiyor ise modül başına 400 TL ödeyerek telif haklarını alabilir.
8) fiyatlar kesinlikle pazarlığa tabi değildir tüm modüller birden alınacak olsa bile fiyatlar sabittir.

Telif haklı modül satış fiyatları:
awbs Sms modülü: 150 TL
awbs E-mail editor: 100 TL
awbs Csv: 50 TL
awbs eft/havale formu: 50 TL

Sadece eft/havale ile ödeme kabul edilmektedir dosyalar ödemeniz elimize ulaştıktan sonra teslim edilecektir.
 

istdizayn

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2007
Mesajlar
82
Reaction score
1
Konum
Istanbul
bu yazılımların tamamını kodladık ve kullanıyoruz. .fakat siz satışını yaptığınız için ücretsiz olarak dağıtmamaya karar verdik csv modülü dışında diğer modüllerimizi duymamışsınızdır.... Büyüğümüzün ricası üzerine .

yinede piyasada tatlı rekabet içinde olduğumuz bu günlerde rakiplerden birisinin AWBS piyasasından çekiliyor olması üzücü.

Hakkınızda hayırlısı bol kazançlar dilerim.....
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst