İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AwbsTasarim.com (AnkNet) Açıklama

lotustasarim.com.tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ekim 2006
Mesajlar
223
Reaction score
0
Sayın Forum Üyeleri

Forumda hosting satan bazı arkadaşlar firmamızın gerek hazır gerekse özel yaptığımız temaları kullandığı anlaşılmıştır. Firma yetkilileri ile tek tek görüşülmüş temalar yayından kaldırtılmıştır ve satanlar hakkında bilgiler alınmış, yasal işlem başlatılmıştır.

Temalar genel olarak bizden izinle satıldığı söylenmiştir alan arkadaşlara ancak firmamız hiç kimseye awbs konusunda bayilik vermemiş ve verme gibi bir durum söz konusu değildir.

Awbs Tema alırken lütfen bizim temamız olmamasına dikkat ediniz aksi takdirde ödediğiniz ücretler boşa gidecektir. Temalar yasal olarak bize ait olduğu içinde kullanamayacaksınız.

Temalarımızın bazılarının nasıl mareze düştüğü konusuna gelince Türkiye'nin önde gelen servis sağlayıcılarından birinde bulunan sunucumuzdaki dosyalar orda çalışan birisi tarafından mareze düşürülmüştür Firma ismini vermiyorum genel olarak firmayı karalayamayız, firma ile iletişime geçilmiş durum kendilerine iletilmiştir. Kendileri yaptıkları araştırma sonucunda sorumlu şahsı bulmuş ve işine son vermişlerdir.

Tema alırken temanın ***** olduğunu düşünürseniz [email protected] msn adresinden iletişim kurarak temanın bize ait olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

İyinet modlarınada bu konuda bana gösterdikleri yardımdan dolayı teşekkür ederim. İyinet forumlarında bizim temalarımızın dağıtılması veya satılması yasaklanmıştır.
 

Efsane

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Ekim 2007
Mesajlar
1,553
Reaction score
1
Konum
bilecen (:
Merak ettiğim bir husus var.. Temalarınızı adınıza tescil mi ettirdiniz ? Telif hakkımı aldınız ne yaptınız ?

Yaptığınız işi hatırlıyorum Hemen al 100 TL, Satıştan kaldır 500 TL :) Çoğul satış yaptığınız bir temanın dağılmamasını engellemek ne kadar doğru ?
Yanlış anlamayın temanizi kullanmıyorum..
 

lotustasarim.com.tr

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Ekim 2006
Mesajlar
223
Reaction score
0
Efendim hemen al 100 YTL yayından kaldır 500 YTL şeklinde satış yapmadık ve dağıtılan temaların tamamı çoklu satış ile satılan temalar değil müşterilerimize yaptığımız özel temalarda mevcut.

Ayrıca "çoğul satış yaptığınız temaların dağıtılmasını engellemek ne kadar doğru demişsiniz. " Emeğimiz olan bir şeyi çoklu satış ile satıyorsak bunu alan kişi dağıtabilir gibi bir durum yok zaten sitemizde belirtiliyor özel temada olsa çoklu satışla satılan bir temada olsa dağıtılması veya satılması kesinlikle yasak.
 

serQan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2006
Mesajlar
194
Reaction score
0
Konum
Norway - Oslo
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.

Yanlış anlamayın ama yaptığınız tasarımları tescil ettirmeden ve alıcı ile sözleşme imzalamadan satışı yasaktır demenizin bir anlamı yoktur.

Herkes kendi kafasına göre yasak koyarsa işler darmadağın olur.

Yaptığınız tasarımları tescil ettirip müşterileriniz ile sözleşme yaparsanız ve müşterilerin bunları 3. kişilere satışı yasaktır diye bir açıklamada koyup imza altına alırsanız kanunen yaptırım uygulatabilirsiniz, yoksa devlet nerden bilecektir onu sizin yaptığınızı devlet hukuki delil ve dayanak arar. Yasal işlem başlatmışsınız ama bir sonuç çıkmaz.

Lütfen sözlerimi yanlış anlamayınız.

Söz konusu durumlar ile ilgili bir açıklamadır.

Saygılar.
 

serQan

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ağustos 2006
Mesajlar
194
Reaction score
0
Konum
Norway - Oslo
Tescilli ise sorun yok. Bu arada nerede tescillendirdiğinizi öğrenebilirmiyim.

Birkaç kurumsal müşterim için bu işlemi yapacağız fakat bugüne kadar hiç yapmadığımız için yabancıyız bu konulara :)

İyi çalışmalar.
 

akineroglu

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
270
Reaction score
0
Serkana türkticaret tescilliyor :) ama mesut nerden tescil etti bilemem.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst