İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayda 1000 tl kazanmak için [yorum -açıklama]

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayda 1000 tl kazanmak için [yorum -açıklama]

Youtube kazanç sistemi, yaklaşık 8 yıldır devamlı kazandırıyor.Bu sitemi bilenler ve hakını vererek kullanan kişiler, gerçekten büyük paralar kazanmaktadır.Aylık kazancı 1000-2000 dolar gibi gayet yüksek rakamlara gelen insanlar var.Bu insanların şu anda üye kabulü yapılmayan fakat faliyette olan bir forum sitesinde yorumları ve tavsiyeleri mevcuttur.Buradan isim vermem yakışmaz.İnanmayan, hayal diyen, kuruş hesabı yaparak kazanç sağlamanın peşinde olanlar, küçük bir araştırma yaparak konu hakkında bilgiye ulaşabilirler.Mutlaka araştırın, ögrenin önemle tavsiye ederim.
Ben yaklaşık 6 ay kadar oldu, internetten para kazanmaya çalışıyorum.Youtube sistemini yaklaşık 20 gün önce öğrendim ve sistemin içindeyim.Geride kalan 5 ayda bende kuruşların peşinde koştum, emeğimi ve zamanımı sömürüp, bizleri kullanarak verdikleri birkaç kuruş ile büyük reklam gelirleri kazanan sitelere inanmak nedense bazılarına daha iyi geliyor.
Youtube sisteminde yayınladığınız videolar ile almış oldugunuz izleme üzerinden para kazanırsınız.Konunu özü bu.Birkaç tane dikkat edilmesi gereken önemli konular var,bunları bilerek hareket etmeniz gerekmektedir.Tüm Dünya ya hitap edecek videolarla kazançınızı hayal bile edemeyeceginiz rakamlara zamanla taşıyabilirsiniz.Ödemelerinizi bir sonraki ay google/adsense hesabından, banka hesabınıza gönderilerek alacaksınız.Yani youtube ile çalısıyorsunuz, paranızı google ödüyor ikisininde, büyüklügü ve güvenilirligi hakında yorum yapmama gerek yok sanırım...
Amacım tabiki kazanmak herkez gibi, kurdugum gruplar için açtıgım konularda defalarca saldırı aldım.Efendim faceden arkadaş kasmaya çalışıyor denildi, hakaretlere varan bazı yorumlarda aldım.Sonra bu düşünce içerisinde olanları susturmak için kendime wep sitesi kurdum.Şimdide kendi sitene üye saglıyorsun diyerek saldırılar alıyorum.Eleştirilerde bulunan arkadaşlar, sizden ricam şu; ne yapabilirimde sizlerin gönlünü yapabilirim.Gercekten samimi önerileriniz varsa lütfen yazın.
Ben gruplarıma katılıp, ilk gün kazancı 10-15 dolar olan arkadaşlarımın yorumlarını burada yer vermek istemiyorum.Ama sizlere günde 10-20 dolar arası kazançı garanti ederim.
''Bilgi paylaştıkca güzeldir'' diyerek, aramıza katılacak arkadaşlara yardımcı olup kazanmalarını sağlamak ve grup çalışması sayasinde, hepberaber kazanmanın peşindeyim.Bu baglamda, benimle paralel düşünen ardadaşları grubuma ve kazanmaya davet ediyorum.
Hepinize bol kazançlı günler dilerim...:)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Enteresan. 11 yıldır nasıl kazandırıyor youtube 2005te açılmıştı.

KaZaNaN_1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Galiba özürdilemem gerek sizlerden, 11 yıl konusunda yanlış bilgi edinmişim.Bu yüzden özürdilerim.Ayrıca önemli olan kazandırması bizi ilgilendirin kısım o bence, yinede düzeltme yaptım.Dikatin için teşekkür ederim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.