Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

AYDA 600 YTL YE VAR MISINIZ ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur801

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Arkadaşlar Site Daha bu gün açıldı yaklaşık 2 - 3 aydır deneme yayını yapıyordu ve bu gün nihayet başladı site sağlam bir sitedir. Trios.com.tr yazlımıdır,ve patentlenmiştir.

Kısaca Anlatmak gerekirse;

İzlediğiniz her reklamın bir R-PARA değeri vardır bu değerler o reklamı izinli olduğunuz izleme sayısıyla çarpılır puanlarınıza eklenmektedir.

Örnek vermek gerekirse;

XXX markasının günlük reklam gösterimi 2 adettir ve puanı 12 R-PARA dir böylelikle sizin reklamı izlemeniz halinde kazancınız 24 R-PARA olur buda o gün o reklamdan kazancınızın 24 Ykrş. Olur.

Günde bu şekilde 50 reklam izleyebildiğinizi düşünürsek bu 24Ykrş.x 50 = 12 YTL eder. Bu düzende reklam izlemeye devam ederseniz aylık 360 YTL gibi bir ekstra kazanç sağlayabilirsiniz.

Üye oLmak İçin TIKLAYIN

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
ayda 600 ytl kazanca çocuklar bile inanmaz ödeme aldın mı aldıysan bunu isatlar mısın?

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
başka forumda aynı arkadaş konu açmış ayda 400 ytl kazanca varmısın diye burada 600 demiş heheheh harbiden gülünecek bi olay

Loi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
145
Varızzz! oleyy zengin olcaz :)

onur801

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
başka forumda aynı arkadaş konu açmış ayda 400 ytl kazanca varmısın diye burada 600 demiş heheheh harbiden gülünecek bi olay

arkadaşım sadece başlığı yanlış atmışım . insanoğlu hata yapamazmı ? neyse uzatmaya gerek yok herşey açık.

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
çocukk aylık 600 ytl çok büyük bir paramı? :)

- hahha olsada kendime bir araba alsam

bana mı çocuk dedın ben mi yanlış anladım?
sen benım ne demen istediğimi anladın mı yoksa kapasiten mi yetersiz yoksa bu işi ortak mı yapıyorsunuz?
verdiği site hayatta 600 ytl kazandırmayacak bi site bunu anlayamıyorsan sana pek fazla diyecek bi şeyim yok.

onur801

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Hemşerim Uzatmaya gerek yok ne kazandırıyorsa kazandırır . İsteyen üye olur bakar işine o kadar.nesini tartışıyorsunuzki. ek gelir her zaman 5 ytl de olsa ek gelirdir.

onur801

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Bu Görüntü 2 gün içindeki kazancı göstermektedir.

ATTACH]1858[/ATTACH]

Breeze

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
190
Site sağlama benziyor günde en fazla 2 YTL lik reklam seyrettiriyorlar (20 tv reklamı) ortalama 10-15 dk harcıyorsun. Güzel düşünmüş ama siteyi yapan adam (60 lira olunca gönderiyorlarmış yani ayda 60 lira kazanıyorsun :) )

gokhans19

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
415
Ref vermek için konu açmış sizde edebiyata bağlamışsınız.. :D

U

Unyesil

Misafir
Yani 600 TL değilde 60 TL imiş dimi :) Yoksa ben mi yanlış anladım.

Ayrıca kimse kusura bakmasın ama bu tarz konu açanlar genelde ilk 10 mesajlarını bu tarzda atıyorlar. Acaba neden? Merak ediyorum. Sıf reklam yapmak için mi yoksa İyinet üyesi olmak için mi?

tayfun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
75
ref linkten para kazanmak icin:)

U

Unyesil

Misafir
Etiketteki yazıyı çok farkeden var mı bilmiyorum ama ne amaçla böyle bir etiketleme yapılmış merak ediyorum :)

Tags: MAL Centilmen

onur801

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Yani 600 TL değilde 60 TL imiş dimi :) Yoksa ben mi yanlış anladım.

Ayrıca kimse kusura bakmasın ama bu tarz konu açanlar genelde ilk 10 mesajlarını bu tarzda atıyorlar. Acaba neden? Merak ediyorum. Sıf reklam yapmak için mi yoksa İyinet üyesi olmak için mi?
Efecim Aptal aptal konuşma Üyelik tarihime bak temmuz 2008 yani bu şu oluyor ben temmuz ayından beri bu forumdan bilgi alıyorum ,gerektiği zamanda Veririm sanane ! İnsan oL adam ol beyefendi desinler ona buna laf atma bi konu açmışım üye olursun olmazsın sana kalmış gereksiz yere laf ebeliği yapma .

ceycey45

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
25
asıl bu konu kilitlenmeli bilmem anlatabildim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...