İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayda 70$ Artık Hayal Değil AYRINTILI ANLATIM. +Ödeme Kanıtları.

salih654321

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Ödeme Kanıtları:
1. ödeme için tıklayın--7,87$--(16.02.2014)
2.ödeme için tıklayın--8,21$--(23.02.2014)
3.ödeme için tıklayın--34,53$--(28.02.2014)
4.ödeme için tıklayın--10,28$--(12.03.2014)
5.ödeme için tıklayın--112,69$--(03.04.2014)
6.ödeme için tıklayın--177,63--(18.05.2014)
7.ödeme için tıklayın--117,67--(17.06.2014)
8.ödeme için tıklayın--80$--(02.07.2014)
9.ödeme için tıklayın--59,11$--(31.07.2014)
Probux - Geniş Anlatım​
Ödeme konusunda hic sıkıntısı olmayan kendini kanıtlamış Kaliteli bir PTC (Tıkla Kazan)Sitesidir..

SITENIN DETAYLARI​
Şuan PTC siteleri arasında kuşkusuz en çok kazandıran siteyi tanıtıyorum.Probux kesinlikle en çok kazandıran, en hızlı ödeme yapan, son derece güvenli ve düzenli bir sistemdir. Ödemeler instant yani anında yapılır. İster yatırım yapın çok hızlı bir şekilde kazanmaya başlayın ister kazancınızı yavaş yavaş katlayın bundan sonra probux’tan kazanmayan kalmayacak!. PROBUX,u Geniş bir şekilde anlatacağım
Uzatmadan tanıtıma geçeyim.

***Öncelikle linke tıklayarak kayıt işlemlerini gerçekleştirin sonra anlatacaklarımı sırayla incelemeye başlayın.
ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Maksimum Ref Sayısı ve Tıklama Başı Kazandırdıkları
Standart üyeler en fazla 200 ref kiralayabiliyor.
Golden üyeler ise 2000 ref kiralayabiliyor.
Bunun yanında Standart üyelerin her bir refinin bir tıkı 0,005$'a eşit iken Golden üyelerin refinin her bir tıkı 0,01$'dır. Golden olanların çoğu bu yüzden Golden olmuşlardır.
Golden üyelerde rented ref fiyatı her 250 refde ref başı 0.01$ artar.

0 - 250 ref 0.20 $/adet
251 - 500 ref 0.21 $/adet
501 - 1000 ref 0.22 $/adet... gibi.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Sitede Rented Ref Nasıl Alınır?
Rented ref almak için Ya balance ınızda para olmalı yada Paypal, Payza veya Neteller ile yatırım yapmalısınız. Bu ödeme işlemcilerden Minimum 5$ atmak zorundayız.
Bunu yapmak için Ana sayfamızdaki Rental Balance ın yanındaki add funds linkine tıklıyoruz Main Balance da yeterli paranız varsa bunu seçebilirsiniz. Yoksa diğer ödeme işlemcilerinden birini seçiyoruz. ve kaç $ yatıracaksak seçip işleme devam ediyoruz. Gerekli şifre vs. leri girince Para otomatik olarak Rental balance a gelir.
Ana sayfadaki sağ tarafdaki Referrals ı tıklayarak paramız kadar adet Rented ref alabiliriz.

Recycle Nedir?
Rented refler tıklamadığı zaman değişebiliriz. Değişim bedeli 0.07$ dır. Ama tavsiye etmiyorum. Kendi hallerine bırakın. Zaten sistem 14 gün tıklamayan rented refleri sistem kendisi ücretsiz değişiyor.

Ref Salma Ücreti Nedir?
Rented refler 30 gün sonunda ya serbest kalır yada kirasını yatırırsanız 30 gün daha sizin olur. Her 30 günde bir kirasını yatırmalısınız. Yatırmazsanız refler sizin olmaz ve her giden ref için sizden para kesilir. Eğer kiraladığınız refleri uzatmazsanız sistem sizden ref başı, Standard: $0.02 , Golden: $0.04 ve Ultimate: $0.05 keser.

AVG Nedir?
AVG reflerinizin günlük tıkladığı reklam ortalamasıdır. Direk reflerde değil ama rented reflerde önemlidir. Standart üyelerin Rented refleri AVG si 1.33 ün altında ise, Golden üyelerin Rented refleri 0.66 nın altında ise zarar ettiriyorlardır.
Bunu nasıl hesaplarız:Standart üyeler için1 ref maliyeti 0.20$1 refin tık kazancı 0.005$1 ref bizde 30 gün duruyor.O halde0.20/0.005/30 = 1.33 AVG
Golden üyeler için1 ref maliyeti 0.20$1 refin tık kazancı 0.01$1 ref bizde 30 gün duruyor.O halde0.20/0.01/30 = 0.66 AVG
Bu rakamlara ref salma ücreti eklenmedi.

AutoPay Nedir?
AutoPay seçeneğini aktif ederseniz o gün reklam tıklayan rented refiniz otomatik olarak kirasını bir gün uzatır. Bir günlük uzatma bedeli 1 ref için 0.006$ (60 günlük üzerinden indirimli)dır.Bunu yapmanız için reflerinizin 20 günden daha fazla süresi olmalı. Bunuda tavsiye etmiyorum. Nedeni ise Bir refin bir tıkından siz 0.005$ kazanıyorsunuz. ve bu ref o gün başka tık yapmazsa size 0.005$ kazandırmış oluyor. Ama sizden 0.006$ alıyor. Yani zarardasınız.

Reklamlar(Ads) Nedir?
Aşağıda gördügünüz gibi günlük standart üye için 4 tane fixed reklam(sarı renkli) gelir. Fixed reklamlar bize 0.01$ diğer reklamlar ise 0.001$ kazandırır. Golden üyelerde 8 fixed reklam vardır. Şuan günlük 8 fixed dahil ortalama 45 reklama tıklıyorum.

Elde ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde referans kiralayabilir kazancınızı hızla katlayabilirsiniz.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Grid Nedir?
Ve kazanmak için başka bir yöntem olan şans oyunundan yani PROGRİD’den bahsedeyim. Grid linkine tıkladığınız zaman karelere bölünmüş bir resim çıkar. Standart üyeler 20 Golden üyeler 40 ultimate üyeler ise 60 kare tıklama hakkına sahiptir. Şanslı arkadaşlar bu olaydan oldukça iyi para kazanıyorlar. Aşağıdaki görüntüyü inceleyebilirsiniz.
Sağ tarafta günlük kazananlarıda görebilirsiniz. Görüntü biraz eski artık tek tıkta 0.10$ ile 5$ arasında para kazanma şansınız vardır.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Ödeme Talebi ve Süreci
Parayı en az 5$ olunca talep edebilirsiniz. Ödemeler Instant yani anında sistem tarafından otomatik bir şekilde tamamlanmaktadır. Sistemin en güzel yönü budur. Paraya sıkıştığınız anda ödeme talebi göndererek anında parayı hesabınıza çekebilirsiniz.
Önemli Not: Parayı hangi hesaba çekmek istiyorsanız onunla yatırım yapın. Örneğin ödemeleri paypal hesabınıza almak istiyorsanız yatırım yaparken de paypal hesabınızı kullanın.

Buraya kadar kazanma araçlarını tanımış olduk. Bu araçlar için limitlerimiz ise üyeliğimizin STANDART mı? GOLDEN mi? ULTİMATE mi? olduğuna bağlıdır.

Üyelik detaylarıyla ilgili ayrıntıları aşağıdaki resimde inceleyebilirsiniz.

Standart üyelere günde 4 adet, Golden üyelere günde 8 adet, Ultimate
üyelere ise günde 10 adet fixed reklam gelir.

Bunun yanında standart üyelerin günlük progrid şansı 20, goldenların 40,
ultimatelerin ise 60′dır.

Kiralık referans limitleri standart üyelerde 200, golden üyelerde 2000,
ultimate üyelerde 4000′dir.

Direkt referans sınırları ise standart üyelerde 100, golden üyelerde 200,
ultimate üyelerde ise sınırsızdır.

Ödemeler : en az $5 paypal payza, neteller

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Yatırımsız İlerlemek İsteyenler İçin;

Öncelikle belirteyim yatırımsız yüksek miktarda para kazanma işi uzun vadeli ve zor bir yoldur. Yatırımsız para kazanmak istiyorsanız günlük çıkan hiç bir reklamı kaçırmamalısınız. Reklamlar sizin en önemli gelir kaynaklarınız olacak. Günün belirsiz saatlerinde reklamlar çıkabiliyor. Bu yüzden arada bir sayfayı yenileyerek eğer reklam varsa tıklamanız gerekiyor.

Probux’tan günlük bütün reklamlar tıklandığında kazanç ortalama 0.07$’dır. Bu miktar gün arası sonradan gelen ve tıkladığınız reklam sayısına göre değişebiliyor. Gün geçtikçe kiraladığınız ref sayısına ve reflerin tıklama oranına göre de değişebiliyor.

Öncelikle settings kısmından referral kiralayabileceğimiz bize en uygun iki adet saat seçiyoruz.(Sonradan değiştirilebilir.) Saatlerinizi seçerken parantez içinde yazılan "your" diye başlayan saatlere göre seçin ki yanlışlık olmasın.

Başlangıçta 10 gün boyunca reklamlara sürekli tıklıyoruz. Belirsiz saalerde gelen reklamlar için arada bir sayfa yenilemeyi unutmuyoruz. 10 günün sonunda hesabımızda 0,6$ gibi bir miktar birikiyor. Bu para ile Rent Referral kısmından 3 adet ref kiralıyoruz.

Kiraladığınız refler size tıklama başı 0,005$ gibi bir miktar kazandıracaktır.(Gold üye olursanız bu miktar tıklama başı 0,01$ olur.)Standart üyeler için avg ortalaması 1,333 dan fazla olması karlıdır Refler ilk alındığında kiralama süresi 30 gündür. 30 gün sonra ref başı 0,2$ ödemezseniz refleri sistem bırakacaktır.(ref bırakma ücreti 0,02$ dır.) Ay sonunu iyi hesaplayıp ona göre ref satın alın. Standart üyeler için tekrar ref kiralayabilmek için 7 gün bekleme süresi vardır.Her zaman ay sonunda uzatacağınız ref sayısı kadar para bırakın ve bu şekilde max. olan 200 referral e kadar ref kiralayın. 200 den sonra yapmanız gereken tek şey her gün reklamlara tıklamak ve günlük düzenli olarak 3-4 tıklama yapan üyeler bulmak ve onların 1 aylık süreleri dolduğunda süresini uzatmak ve elden kaçırmamaktır ..!

Unutmadan eğer şansınıza güveniyorsanız progrid kısmından günlük 20(gold üyelerde 40) tıklamanızı yapın. 0.10$, 0.25$, 5$ gibi bir miktar kazanabilirsiniz. Ben gold üyeyim 40 adet tıklama hakkım var ama bununla uğraşmıyorum. Çünkü hem çok şanssızım hem de kazancım bana yetiyor benim için zaman kayıbı oluyor bu :D
Ama eğer standard üye iseniz her gün tıklamanızı tavsiye ederim.

Bu şekilde kazancınız ne olur bilemem çünkü bu işe direk yatırım ile başladım. Ve emin olun yatırdığınız paranın çok daha fazlasını geri alıyor ve bir daha para yatırmak zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü her zaman içerdeki parayı işliyorsunuz.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Yatırımlı İlerlemek İsteyenler İçin;
Bu siteye yatırım yapan biri olarak yatırım yapmanın yapılacak en mantıklı hareketlerden biri olacaktır. Kazanmaya yatırım ile başlamak işinizi fazlasıyla hızlandıracak ve kazancınızı defalarca katlayacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra benim tavsiyem siteye girer girmez 120$ yatırım ile başlamanızdır. 120$ yatırımın 80$ ı ile golden üyelik alın. Elinizde 40 dolar kaldı. Hemen ardından rented referral kısmından 20 dolara 100 adet ref kiralayın.100 kiralık ref ile günde yaklaşık 1$ kazanabilirsiniz. Elinizde 20$ kaldı. Kalan para ile 7 gün sonra 100 referral daha alırsanız mükemmel bir başlangıç yapmış olursunuz.(0 zaman kaybı) İsterseniz daha fazla yatırım yapıp hızınıza hız katabilirsiniz aynı zamanda kazancınızıda büyük oranda katlarsınız. Ama bu kadar yatırımın yeterli olacağını düşünüyorum. Kazandığınız paralar ile ref kiralamaya devam edin ve kazancın size yettiğini düşündüğünüzde yeni ref kiralamayı bırakın. Eski reflerinizin süresini uzatarak sisteme devam edin. Eski refleriniz süresini uzattıktan sonra geriye kalan para sizin karınızdır. Ben şuan aylık min. 85 dolar kar yapıyorum. Tabi ki unutmadan söyleyeyim günlük reklamlara tıklamanız sizin için daha karlı olacaktır. En azından 8 adet olan fixed reklamlara tıklamayı unutmayın.

Şimdilik o kadar param yok diyorsanız 20 ya da 40 dolar yatırım ile başlayıp bir süre sonra paranız olduğunda 80 dolar daha yatırım yaparak sisteme devam edebilirsiniz. Burada önemli olan gold üyelik aldıktan sonra zaman kaybetmemek. Haftalık 100 adet referral sınırı var. Gold üyelik aldıysanız her hafta 100 adet referral kiralayarak belirli bir seviyeye gelmenizi öneririm. İstediğiniz seviyeye(referral sayısına) ulaştıktan sonra gold üyeliğinizin ne kadar çok günü varsa o kadar karlı çıkarsınız. Vakit nakittir hesabı ;)

Benim Hikayem
Ben sisteme herkes gibi STANDART üye olarak girdim. 15 gün kadar test devresinden sonra güvenilir olduğunu düşünüp 20 USD yatırım yaparak 100 Referans kiraladım.Bundan 7 gün sonrasında da 80 USD tutarındaki 1 yılllık GOLDEN üyeliği aldım.1 gün sonrasında yani referansları kiraladıktan 8 gün sonra hesabımda 10 USD oldu.10 USD daha ben yatırarak sistemden toplam yatırdığım 110 USD rakamını geri alana kadar son yatırımımı yapmış oldum.Para kazanmak için bu yolu uygulamak mecburi değildir ama yatırım yapmadan bu gelişme süresi baya uzuun sürüyor yada daha küçük paralar kazanacaksınızdır.Tercih tabi ki sizin.Bu yolu izlediğinizde referral sayınızı arttırarak son haliyle haftada 20 USD kadar alırsınız. 3-4 hafta sonra sistemdeki bütün yatırımı geri almış daha 11 ay süresi olan bir golden hesap sahibisiniz.!! 11 aylık süre içerisinde zaman kaybetmeden her hafta kiralayabileceğim max. referrali kiralayarak istediğim seviyeye geldim. Günlük ortalama 45 adet reklama tıklıyorum ve eğer kafama eserse progrid oynuyorum :) Şuan aylık net min. 85$ kazanıyorum. Bir daha yatırım yapmama gerek yok. Çünkü kazandığım parayı işleterek sisteme devam edeceğim. Yani golden üyeliğimin süresi bitmeden önce kazandığım para ile tekrar golden üyelik alarak sisteme devam edeceğim. Hiç yatırım yapmadan 12 ay boyunca en az 85 dolar kazanacağım bir hesabım daha olacak(bu kazanç çok daha fazla olabiliyor ama ben sonradan kimse ile papaz olmamak için minimum olarak hesaplıyorum) :D Benim hikayem bu arkadaşlar.

Yatırım yaparak devam etmek istiyorsanız bir sürü farklı yol çizebilirsiniz. Ama tecrübelerime dayanarak söylüyorum size en az yatırım ile en çok zaman kazandıran sistem 1.sidir. Ne kadar çok zaman kazanırsanız o kadar çok kar yaparsınız.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

Arkadaşlar Son olarak,PTC sitelerinden para kazanacaksanız Bu siteye veya benzeri sitelere yatırım yapmanız gerekir ..! Sadece tıklamakla bir yere varamazsınız ! Varırsınızda çok uzuuun sürer !! mutlaka yatırım yapmanızı öneririm,daha çabuk kazanmak istiyorsanız..

Ve sapasağlam çalışmaktadır. Son olarak ref üyem olunca hiç bir kaybınız olmaz.

Hepinize Bol Kazançlar Dilerim ..

salih654321: tamamen kendi anlatımımdır. lütfen alıntı yapmayın.

bu kadar emeğin üstüne refsiz üye olmak isterseniz buyrun.

ÜYE OLMAK ICIN TIKLAYIN

MERAK ETTİĞİNİZ TÜM SORULARI BURADAN SORABİLİR. REF ÜYEM OLUP ZORLANDIĞINIZ YERLERDE PM İLE YARDIM İSTEYEBİLİRSİNİZ. :)

salih654321

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlatım tarzı daha net bir hale getirildi. ayrıntılara yer verildi.
7. ödeme kanıtı eklendi.
konu güncel para kazanmaya devam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.