İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ayın Sitesi Olun Mükemmel İstatistikleri Sahip Siteden Reklam Kazanın

damlakaraman

0
Yasakli Uye
Katılım
5 Ağustos 2012
Mesajlar
68
Reaction score
0
Ayın sitesi, damlakaraman.com.tr web sitemiz aracılığıyla siz değerli okurlarımıza sunmuş olduğumuz yeni hizmetimizdir. Bu hizmet ile her ay seçilecek 1 sitenin tanıtımını hem web sayfamızda hem sosyal medya ağlarımızda yapacağız. Süreç sizlere sunduğumuz katılım formunu doldurmanız ile birlikte başlıyor. Her ayın sonunda yapılan incelemeler neticesinde seçeceğimiz 1 sitenin tanıtım yazısını web sayfamizda paylaşacağız ve yayınladığımız yazıyı google plus, facebook, twitter gibi yüksek takipçisi olan sayfalarda da duyuracağız.

subat-ayin-sitesi.jpg


Peki bu tür bir etkinlik sizlere ve web sayfanıza neler kazandıracak. Öncelikle damlakaraman.com.tr web sayfasının istatistikleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Alexa değerli Global 91k Yerel 1,2k, pagerank değeri 2, trustrank 2,58 ve mozrank değeri 5,27 olan bir web sayfasıdır. Günlük ziyaretçi sayısı 350 ila 400 arasında değişkenlik gösteren özellikle de webmasterlar tarafından takip edilen bu sitede tanıtımınızın yapılması nasıl olurdu? Üstelik bu siteden tanıtım yazısı almanın en düşük bedelinin 90 TL olduğunu düşünürsek kesinlikle harika olur diyebiliriz.

Ayın sitesi benim sitem olmalı diyorsanız ve web sitenize güveniyorsanız yapmanız gereken tek şey https://docs.google.com/forms/d/1inhls9podUeTJqIVb1cmG2dkq4iV3zsJ7zEneojHchE/viewform bu bağlantıda yer alan katılım formunu doldurmaktır.

Kaynak: http://goo.gl/9yMg19
 

Gizemli LORD

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
0
Reaction score
0
Doldurdum gitti :)...

Yalnız Google formda bazen iletiler geç geliyor bilginize.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst