böyle para kazananlari görünce tekrar çalismak için heves geliyor içime gözüm yok yanlis anlama allah daha çok versn masallah güzel kazanç )
Sana tavsiyede bulunayım : 1.si İngilizce özgün site kur.2.si Wordpress gibi sistem..3.sü de günde 15 dk nı ayır..Ve bloğuna farklı bilgiler sun..Farklı bilgiler sundukça farklı reklamlar baş gösterecektir sistemde ve her reklam tipinde de farklı gelir elde edecek ..Sitende max 2 reklam koy renge uyumlu olsun..(tavsiyem sitenin altına ve üstüne ) .Pek yana koymanı tavsiye etmem tıklayan az olur..Ve en önemlisi de siten İngilizce olsun.Genelde sağlıkla ilgili birşeyler yaz ama dediğim gibi İng ve Özgün olması şart..Ama sakın güncellemeyi ihmal etme.Günde emin ol 3 makale koysan İngilizce Özgün İnan en az 15-20 tık alsan 4-5 $ günde rahat alırsın..2 günde yıllık domain çıkar..
ne sitesiymiş bu böyle
Farkındaysan aylara bir anda gidip de 500$ görmemiş hesap zamanla oluyor yani anlayacağın.Bir anda Google sana maaş bağlar gibi ayda 500$ vermiyor.Ben 2 ay index alamadım sitemden.Git istatistik verdim sana bak.Bu zamanla olur para kazanmak hemen kimsenin eline vermezler.Ben milleti bilmiyorum.Benim yaptığım WP site üzerine İngilizce makale..Özgün diyorum neden ? Çünkü Google site iskeletine baktığı zaman farklı içerik görecek..Yani düşün 2 WP sitesi var ikisinde de aynı tema..Ancak birinde içerik farklı olunca Google dicek ki bu site aynı WP üzerinde ama farklı içerik dicek..Anlatabildim mi ? Farklı olduğunu hissettircen Google 'a aradan 4-5 ay süre zarfında kazandığın hite göre para da artacak.En önemlisi sakın ama sakın güncellememezlik etme..Spor gibidir.Birgün yapmazsan sekelersin.
fazlada olmasa tek site ile iyi tıklama alıyorum kesinlikle özgün yazıların meyvesi