içinde kurulumu anlatılıyor zaten çok basit. sorunları yazarsanız ayrıntılı yardımcı olalım.cinbaba' Alıntı:aykut bey mp3 scriptini kuramadım yardım edin!!!
Taş gibi maşallah..mp37' Alıntı:Açık falan yok .. En azından benim bıraktığım bir açık yok .. Güvenle kullanabilirsiniz ..
risingstar' Alıntı:bu arada bu scriptte açık var hotlink yani istediğini zaman aykut bey sitenizi kontrol edebilir haberiniz olsun.
risingstar' Alıntı:kendi siteme dayanarak yazıyorum, bende kendisinin scriptini kullanıyorum ve aşağıdaki aykut bey yazısını silmiştim belli bir süre sonra anasayfada mp3 lerin listelendiği yerde " lütfen aykut bey e ait olduğunu yazın" diye bir sürü mp3 eklendi ve anasayfada çıktı. Ben sadece haber verdim yazıyı silmeyince kendisi herhangi bir zarar vermiyor ama şöyle bir durum var demekki scripti kontrol edebiliyor.
oskimert' Alıntı:şuanda bir cok hazır scriptlerde üretici kendisi girebilecek bir yol acıyoo kesin yanii.
onun admin şifresi ile bi alakası yok adam kodlarla yol alcmışdır..Admin şifresi olacagını sanmammp37' Alıntı:Tam hatırlamıyorum ama sanırım admin şifresini değiştirmeyi unutmuştu .. Oradan girip, sadece "lütfen aykut bey kodunu kaldırmayınız" diye bir mp3 ekledim .. Zarar vermek istesem eklenen tüm mp3'leri de silebilirdim ..
En alttaki pafileDB ve benim kodumu kaldıracak olan bu scripti KULLANMASIN ..
mp37' Alıntı:Tekrar söylüyorum, benim bıraktığım bir açık yok script'de .. Eğer script'e güvenmiyorsanız kullanmayın .. Bu kadar basit ..