Online Film Sitesini Acil Satıyorum….
Eğer En kısa Zamanda Alıcı Çıkmazsa Siteyi kapatmak Zorunda Kalacağım ÇÜNKÜ : Forum Ve Film Sitesi Aynı hostta Oldukları İçin İkisine Birden Ne Disk Alanı Ne Cpu Dayanıyo 2 Günde Bir Hosttan Paket Yükseltmek Zorunda Kalmaya Başladım Site Bu Hızını Almışken Kaçırmamanızı Tavsiye Ederim…
Söylediğim Gibi PazarLık Payı Bıraktım… Alan Arkadaşa Her Konuda yardımcı olurum…
Doldurulması Gerekli Alanlar
Site adresiM ile Gönderilecek
İstenilen fiyat:1000 TL (PazarLık Payı Vardır)
Site konusu:Online Film & Dizi İzleme
Günlük hit bilgisi:45-50 K
Hosting dahil midir:Hayır
Yazılım kullanılıyorsa lisansı dahil mi:Lisans Yok
Banlı olduğu sponsor ve arama motoru var mı:Yoktur
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb:Yoktur
Pr Değeri:0
Alexa Sıralaması Linki:
Üye varsa , üye sayısı :Yok.. Üyeye Gerekte Yok
Varsa Sitenin Aylık Getirisi: Aylık ortalama 1000 TL Reklamlardan Getirisi Vardır
Sitemize Eklenen Filmler Tek Tek El İle Eklenmiş Olup Herhangi Bir Bot Tarzı Uyduruk Paylaşım Yoktur ! Her Eklenen Film En Geç Yarım Saat Sonra En Erken 20 Sn. İçinde Googleda En Kötü İhtimalle 2. Sayfada Çıkmaktadır.. Ama Genelde 1. Sayfada Olursunuz…
Google Analytics 28.01.2013 Hitleri...
Eğer En kısa Zamanda Alıcı Çıkmazsa Siteyi kapatmak Zorunda Kalacağım ÇÜNKÜ : Forum Ve Film Sitesi Aynı hostta Oldukları İçin İkisine Birden Ne Disk Alanı Ne Cpu Dayanıyo 2 Günde Bir Hosttan Paket Yükseltmek Zorunda Kalmaya Başladım Site Bu Hızını Almışken Kaçırmamanızı Tavsiye Ederim…
Söylediğim Gibi PazarLık Payı Bıraktım… Alan Arkadaşa Her Konuda yardımcı olurum…
Doldurulması Gerekli Alanlar
Site adresiM ile Gönderilecek
İstenilen fiyat:1000 TL (PazarLık Payı Vardır)
Site konusu:Online Film & Dizi İzleme
Günlük hit bilgisi:45-50 K
Hosting dahil midir:Hayır
Yazılım kullanılıyorsa lisansı dahil mi:Lisans Yok
Banlı olduğu sponsor ve arama motoru var mı:Yoktur
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb:Yoktur
Pr Değeri:0
Alexa Sıralaması Linki:
Üye varsa , üye sayısı :Yok.. Üyeye Gerekte Yok
Varsa Sitenin Aylık Getirisi: Aylık ortalama 1000 TL Reklamlardan Getirisi Vardır
Sitemize Eklenen Filmler Tek Tek El İle Eklenmiş Olup Herhangi Bir Bot Tarzı Uyduruk Paylaşım Yoktur ! Her Eklenen Film En Geç Yarım Saat Sonra En Erken 20 Sn. İçinde Googleda En Kötü İhtimalle 2. Sayfada Çıkmaktadır.. Ama Genelde 1. Sayfada Olursunuz…
Google Analytics 28.01.2013 Hitleri...