Site adresi: PM isteyiniz
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 500 TL (pazarlık yapılır)
Sitenin aylık getirisi: Aralık 2010 35$ Hitine bağlı olarak değişiyor. 50 doları geçtiği zamanlarda oldu. AdSense görüntüsü aşağıda.
Sitenin açılış tarihi: 02.01.2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250-350 arası. Analitik var, ciddi alıcılara gösterilir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında, PR 0
Hosting dahil midir değil midir: Blogger
Banlı olduğu yerler var mıdır: Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ( süre ) Blogger
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Blog hızlı indexlenmektedir. AdSense tık başına yüksek fiyat veren kelimelerde üst sıralara kolay çıkıyor.
Site ile 2 yıldır ödeme alıyorum.
Yazıların tamamı özgündür.
Sitenin temasını kendim hazırladım. AdSense uyumlu bir temadır.
Site kendi domaini üzerinde yayın yapmaktadır.
Başka projelerim olduğu için satılığa çıkarıyorum.
Önceki konularımda PM isteyip de olumlu veya olumsuz dönüş yapmayanlar hiç kendilerini yormasınlar.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 500 TL (pazarlık yapılır)
Sitenin aylık getirisi: Aralık 2010 35$ Hitine bağlı olarak değişiyor. 50 doları geçtiği zamanlarda oldu. AdSense görüntüsü aşağıda.
Sitenin açılış tarihi: 02.01.2009
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel blog
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250-350 arası. Analitik var, ciddi alıcılara gösterilir.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yaşında, PR 0
Hosting dahil midir değil midir: Blogger
Banlı olduğu yerler var mıdır: Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: ( süre ) Blogger
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: Yok
Blog hızlı indexlenmektedir. AdSense tık başına yüksek fiyat veren kelimelerde üst sıralara kolay çıkıyor.
Site ile 2 yıldır ödeme alıyorum.
Yazıların tamamı özgündür.
Sitenin temasını kendim hazırladım. AdSense uyumlu bir temadır.
Site kendi domaini üzerinde yayın yapmaktadır.
Başka projelerim olduğu için satılığa çıkarıyorum.
Önceki konularımda PM isteyip de olumlu veya olumsuz dönüş yapmayanlar hiç kendilerini yormasınlar.