Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim
Sorun olmaz. Kredi kartları için bu gibi olaylar tespit açısından sorun teşkil edebilse de banka hesapları için şu ana kadar böyle bir durum görmedim diyebilirim.
kupon kullanmayı hiç düşünmüyorum kuponlar yüzünden hep zarara girdim devamlı askıya alınıyor kampanyalar direk ücretini yatırıpda kullanmayı düşünüyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.