İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Aynı banka 2 adwords hesabı

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

cagriwebim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar
Daha önce durdurulan bir adwords hesabım var yeni bir hesap açmak istiyorum eft ödemesini yine aynı bankadan gönderirsem bir sorun olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim :)

Sorun olmaz. Kredi kartları için bu gibi olaylar tespit açısından sorun teşkil edebilse de banka hesapları için şu ana kadar böyle bir durum görmedim diyebilirim.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yorumun için teşekkürler cagriwebim

arkadaşlar bir kaç kişini daha görüşünü almak istiyorum ona göre açıcam bugün hesabı boşuna yanmasın :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
eft yaparken gönderici adı değişebiliyor internet bankacılığında gönderici adını farklı biri girerek dahada sağlam işlem yapabilirsin

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Açtığınız hesapta kupon kullanacaksanız pek tavsiye etmem, kupon girilen hesaplarda Google çok temkinli oluyor multi üyelikler açısından.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açtığınız hesapta kupon kullanacaksanız pek tavsiye etmem, kupon girilen hesaplarda Google çok temkinli oluyor multi üyelikler açısından.

kupon kullanmayı hiç düşünmüyorum kuponlar yüzünden hep zarara girdim devamlı askıya alınıyor kampanyalar direk ücretini yatırıpda kullanmayı düşünüyorum :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.