Son durum :
cyber 4 - 1 htservers
pardonda sana ne oluyo onu anlamadım. avukatmısın arabulucumusun cellatmısın hakemmisin nesin? 3üncülerin ne yapması gerektiğini biliyorsundur sanırım..
böylesine ortalık kızıştırıcılara iyinet yönetimi nasıl tolerans gösteriyor acaba?
Son durum :
cyber 4 - 1 htservers
birazcık espri sanada iyi gelir onlarada
nutuk yapma. "zeki mürende bizi görecekmi" gibi bişey olmuş bu.. sen hala skor sayarak ortalık kızıştırmak yasaldır diyosun.Doğrularımız bazı arkadaşlarımızın yanlışlarına dokunuyor olacakki istemiyorlar bizleri.Ama bir faide vermeyecek üzülerek söylüyorum..
Ben her zaman doğruyu konuştum ..Konuşacağımda..
Seviyeli beyler ..Seviyeli olalım ..
Sat hostuna bak işine diyenler gibi olmadık olmayacağız ..
Bu konuda Host satmak için bulunmadığım ortada..Ortalığı yumuşatmaya çalıştım..
3. lere ne düştüğünü bilmeyiz biz ..
Bize öğretmediler. Öğretilenlerden değiliz.
Saygı ve Sevgi ile..
hah al işte adam bizi anlamıyor ki biz ne diyoruz adam ne diyor . kardeşim seni kötülemiyoruz sadece yaptığının yanlış olduğunu belirttim ama sen hala yaptığım doğrudur diyosun. amacım ne banlatmak nede attırmak sadece çoğu şeyin göz ardı edilmesi.
sen cyberturk'u tanıyor olabilirsin ama diğer kişiyi tanımıyorsun ve cyberturk'de o adamı tanımıyor, şaka tarzı bişey olması için hepinizin arkadaş olması lazım. sen ne kadarda şaka yapıo gibi gözüksende tanımadığın adam konuyu dahada uzatacak. ben sana haksızsın, hostbank24 kötüdür demiyorum sadece yaptığının YANLIŞ olduğunu söylemek istiyorum. duyarlı bir vatandaş olarak..
nutuk yapma. "zeki mürende bizi görecekmi" gibi bişey olmuş bu.. sen hala skor sayarak ortalık kızıştırmak yasaldır diyosun.
sana bişey demiyorum daha doğrusu diyecek bişey bulamıyorum. sen doğrularınla kal eywallah..