İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

az önce bir domain regledim

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
KADINIZ.NET az önce regledim bayanlara yönelik bir forum vs kurmayı planlıyorum malum bayanlar bu yönce bizden hızlılar :) domaini yorumlarmısınız ?

P

Patiko

Misafir
forum yerine bence kadınlara hitap eden böyle ne biliyim kadınlara moda, makyaj vb gibi şeylerden olucaş bir site yapsam güncel bir site yapsan daha çok tutar forumlar artık bıktırdı çünkü. ama güncel bir site dediğim gibi bayanların iligini çekecektir idiye düşünüyorum. kolay gelsin .

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
kadın ve moda portalı açabilirsiniz uzun vadede ilgilenecekseniz ama sırf forum olursa bence emeğiniz boşa gider.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
domain güzel kadın portalı yap

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wordpress gormekten heryerde ben sıkıldım artık :) Joomla ile guzel bir portal oluşturulabilir forum yerine portal açabilirsin hitin belli bir düzende giderse sonradan forum ekleyebilir ve ziyaretçi kitleni kemikleştireblirsin bu sayede.
Hayırlı olsun :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.