İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Az para çok iş-2: Forum postçuluğu(Türkçe)

N

nomak78

Misafir
Verilecek para
0,02 $ cevap başına(aynı başlık altındaki her cevap farklı nicklerden atılmalıdır)
0,02 $ başlık başına
copy-paste serbest
ödeme: paypal

Forum konusu: istanbul ve genel konular

şartlar:
1) postlar anlamlı ve 40 kelimeden az olmamalı(başlıklar en az 100 kelime olmalı)
2) başlık başına en az 7 cevap yapılmalı
3) copy-paste serbest
4) 10$ ı her geçtiğinde ödeme alabilirsiniz, veya biriktirip toplucada alabilirsiniz
5) küfür, illegal içerik, h.ack,c.rack,w.arez,mp3 yasak
6) dil türkçe

sitenin adresi www.istanbulforum.net

kurallara uyan ve gerekeni yapan herkes parasını çatır çatır alacak

hemen şimdi postlamaya başlayıp yukarıda bahsedilen limite ulaştığınızda haber verin ve paranızı alın. bir başvuru filan yapmanıza gerek yok. direk şimdi başlayabilirsiniz.

M

Metalirik

Misafir
- Ödemenin tek paypal yapılması
- 500 başlık açarsan 10 $ eder.
eksi yanları gibi duruyor sanırım.
Başarılar

N

nomak78

Misafir
benim için farketmez. 1$ iş görecekse her 1$ da birde ödeme yapabilirim sorun olmaz benim için. yeterki ödememi istiyorum diye bir mesaj atsın bana. bu yeterli. anında ödeme yapılır.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
stormpay? emo? money bookers?

multiaccount?

N

nomak78

Misafir
bu konuyla ilgilenen yok mu . bana acilen hızlı postçular lazım. insanlar gelmeye başlıyacak yavaş yavaş siteme. elinizi çabuk tutun lütfen eğer konuyla ilgileniyorsanız.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Mayis 2005'den bu yana iyinet bu sistemi yapsa senin hesapta 8 dolarin birikmis nomak78. Oranlari biraz daha arttirirsan bir kac calisan insan bulabilirsin, bu sartlarda zor.

N

nomak78

Misafir
belkide haklısın ama şöyle bir durumda var. ben satılık forum sitelerine bakıyorum. fiyatlarına bakıyorum.

mesajın tanesi 0,0001'e geliyor. eğer dediğin gibi olsa site satın almak daha karlı olurdu.

B

blade1978

Misafir
senin inançlı birisi olduğun belli onun içinde yalanın arkasına sıgınacak bir tipe benzemiyorsun ama paypal'ı hiç bulaştırma bole işlere yani müslüman mahhalesinde salyangoz satmak gibi bişey ödeme işlemcini paypal olarak seçmek yanlış anlama mecazi anlamda söylüyorum.ama bir moneybookers yada stormpaydan bankaya paramızı geçirebiliyoruz.ama paypalda kredi kartın olmayınca hiç birşey yapamıyorsun onun için şu paypalı kullanmayın yawwwwww.

N

nomak78

Misafir
tamam stormpayle ödemede yapayım ama onla 10$'da bir yapabilirim çünkü stormpayda param yok. paypalda var.

N

nomak78

Misafir
birden fazla nickle mesaj atman gerekeceği için mücretini alacağın zaman o nicklerin hepsini bana söyle olur mu. hatta istersen yaz bir yere unutma nicklerini. hakta geçmesin.

M

Metalirik

Misafir
Ödeme şekillerinin kısıtlı olması sebebi ile(paypal,vb.) pek cazip olmaması da başka bir kötü durum :)
Normal bir net kullanıcısında paypal ve diğer yurtdışı hesapları olmayabilir. Bankaya havale, eft vs. gibi değişik ödeme kanallarını çoğaltsan belki ulaşacağın kitlede artabilir.

N

nomak78

Misafir
Not olarak söyliyeyim. Postları yapan , postlar bittikten sonra, site eğer düşündüğüm geliri getirirse, ilk bir iki ay ücretsiz sonrada cüz-i de olsa belli bir ücretle moderatör olarak www.istanbulforum.net te kalabilirler.

B

blade1978

Misafir
arkadaş stormpayda ekledidiğini söyledi şimdi. yalnız 10$ en az ödemeye gelince ödücekmiş ben şimdilik istanbul forumda 4 başlık yaptım.yani 0,08$ kazandığıma inanıyorum.inşallah öderde bizi mahşup eder.ödemede önemli değil yeterki birbirimize dürüst olalım.

N

nomak78

Misafir
ödenecek endişeniz olmasın.

hatta paypal hesabı olana her 1 dolarda bile ödeme yaparım.

elinizi biraz çabuk tutarsanız sevinirim çünkü reklamları vermeye başladım. birçok yere. insanlar geldiklerinde boş bir sayfa görmesin.

B

blade1978

Misafir
eger düşündüğün geliri getirmesse ödemicekmisin o benim sorunum değil başta yazsaydın ona göre bu saatlere kadar uğraşırdık.

N

nomak78

Misafir
mutlaka öderim merak etme.

paypal izin vertiyormu bilmiyorum böyle düşük ödemeye ama şimdi bile vazgeçsen bu işten 0,08 ini öderim hemen şimdi.

moderatörlük içinse, o ayrı bir konu. düşündüğüm geliri elde edemezsem ödeyemem tabii ki. ben bu siteden aylık 1000$ dolar civarı adsense dışı net gelir gelecek bütün masraflar dışında diye yola çıkıyorum. açıkçası bunu elimi kolumu adsense bağlamak istemediğim için yapıyorum. neyse konumuz bu değil.

ama postlar bundan ayrı. postlarınız her halükarda ödenecek. moderatörlük ayrı bir konu. ona bir ara ayrı başlık açarım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5