İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Azerbaycan sitelerinde Adsense

M

M@latyæsporlu

Misafir
Azerbaycan Sitelerinde Google reklamları git gide artıyor acaba bi ilginçlik olmazmı tamam azerbaycan siteleride Türkçe ama reklamverenler Türkiye'de

www.xeber.net
www.ilk10.com

yavaş yavaşta çoğalıyorlar...
 

starter

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2005
Mesajlar
149
Reaction score
0
Konum
İzmir
ben biraz önce xeber.net i dolaştım ama google genel hizmet reklamlarından başka reklama rastlayamadım, tam bir url verirsen şu sayfada diye daha iyi bi değerlendirme yapabiliriz. Bu arada il10.com u görünce duygulandım 4 sene önce bu siteye linkimi eklemiştim bayada hit gönderiyordu, hey gidi günler.. :)
 
M

M@latyæsporlu

Misafir
yok haberlere tıklarsan görebilirsin ; zaten normal reklamlar göstermese niye yayınlasınki demekki iyi kazanıyorda yayınlıyor :)

bi bakayım bulduğumda yazarım :)
 
S

SaveTargetUs

Misafir
Azerice ile Türkçe birbirine çok benziyor. Sadece konuşurken şive farkı var. Bu sebeple Türkçe reklam çıkabilir. Şiveleride çok rahat bir şekilde anlaşılıyor. Sizde hiç ingilizce reklam çıkmıyormu :) Bazen Google'nin hafası karışıyor ingilizce reklam yayınlıyor. Halbuki Türkçe ve ingilizce birbirine hiç benzemiyor. Benim Azerbayjan da yüzlerce arkadaşım var. Azerbayjan'dakiler çok sayıda Türkçe siteleri geziyorlar ve takip ediyorlar. Benim Türkçe sitemede bağlanıyorlar. Internetten online alışverişle Azerbayjan'da bulamadıklarını alıyorlar. Bence reklam boşa gitmiş olmuyor.
 

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Nisan 2005
Mesajlar
727
Reaction score
0
Konum
Köln
Ben de arada ispanyol bile çıkıyor. :) Googleja Reklamiso gibi bişeyler ;) İlginç..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst