İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Babası FETÖ'den ihraç edildiyse kızı taciz mi edilmeli?

Figen_Dogan

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Eylül 2016
Mesajlar
68
Reaction score
18
Tayad'ın (Tutuklu ve Hükümlü Aileleri ile Dayanışma Derneği) Ankara Sakarya Caddesi'nde yaptığı bir eyleme dün destek verdi. Gözaltına alındı. Ve polisin tacizine uğradı. Polisin tacizi aşağıdaki görsellerde de mevcut. Ancak bu durumla ilgili medyada çıkan haberlerle ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Açıklamada "MD. isimli öğrencinin babasının FETÖ'den dolayı ihraç edilmiş bir babanın kızı olduğu" manasına gelen bir ilgilendirme yer alıyor. Ak Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin de durumu "telaşın verdiği bir yanlış" olarak yorumlamış. Kendi kızları olsa da aynı soğukkanlı yorumu yapabilecek miydi acaba?

polis tacizi ankara başörtülü.jpg


Biz ne ara insanlığımızı kaybettik?
Veda Hutbesi'nde Hz. Muhammed "Suçlu kendi sucundan başkası ile suçlanamaz. Baba, oğlunun sucu üzerine, oğlu da babasının sucu üzerine suçlanamaz." buyuruyor. Babası FETÖ'den dolayı ihraç edildi diye kızına yapılan bu alçaklığı mübah mı göreceğiz?
 

similarweb

0
Onaylı Üye
Katılım
24 Ağustos 2015
Mesajlar
132
Reaction score
7
Ankara'da gözaltına alınırken polisin cinsel saldırısına uğrayan Merve Demirel ile röportaj yapan Artı Gerçek muhabiri Derya Okatan evine yapılan polis baskını sonrası gözaltına alındı.
Yanlışa yanlış demeyi bir öğrenebilsek, ülkemiz daha da güçlenecek. Ama olmuyor nedense.
 

teknosayfam

0
Onaylı Üye
Katılım
22 Eylül 2017
Mesajlar
404
Reaction score
86
Konum
Kahramanmaraş
Çok büyük bir rezalet, suçluları yakalayalım lakin kimseye zulüm etmeyelim. Bu kız ingiliz olsaydı bu şekilde davranırmıydık acaba ????
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst